9. august 2020
Susan og Jan Jespersen inviterer på vandretur gennem gaderne i den 6000 kvm store kræmmerhal. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Susan og Jan Jespersen inviterer på vandretur gennem gaderne i den 6000 kvm store kræmmerhal. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedeserie: Kræmmerhaller med nyt og gammelt på hylderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedeserie: Kræmmerhaller med nyt og gammelt på hylderne
Ugeavisen Næstved - 08. oktober 2019 kl. 08:48
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her er nyt, her er antikviteter og her er under alle omstændigheder noget for enhver smag. På hele 6000 kvadratmeter i Kræmmerhallerne i Lov præsenterer 30-40 kræmmere alskens varer til salg hver eneste lørdag og søndag. Og sådan har det været de seneste 12 år.

Det tidligere Lov Møbler på en sidevej til hovedgaden er blevet et mekka for brugte og nye varer som professionelle stadeholdere og private lejer sætter til salg. Det kan være nogle få weekender hvor familiens dødsbo skal sælges eller stande, hvor stadeholdere har en permanent "butik" med deres elektronik, antikviteter, porcelæn og glas, hobbyartikler, tøj og værktøj og meget, meget mere.

- Vi slår nu et slag for vores Kræmmerhaller her i Lov, for det er typisk i efteråret, at gæsterne tager en weekendudflugt til vores lyse og opvarmede haller, fortæller Susan og Jan Jespersen, der ejer det tidligere møbelhus.

- De senere år har vi mærket at danskerne har taget genbrugstanken til sig. Her i Kræmmerhallerne kan man gå på jagt efter de utroligste ting til hjemmet, som kan være med til at gøre det unikt, siger Susan Jespersen med et smil.

Første åbningsdag i efterårssæsonen var sidste weekend. Den kommende weekend er der Høstmarked bl.a. med bankospil om sponsorvarer og to hoppeborge til børnene. Cafeteriet har fået ny forpagter og i den nyåbnede café frister lune pandekager med forskelligt tilbehør. Der er gratis adgang til Kræmmermarkedet i Lov og det har åbent lørdag-søndag kl. 10-17.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen Næstved i uge 41.

n

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk