4. juli 2020
Varehuschef Peter Høgh, der startede i Bilka Næstved 1. oktober, har haft travlt fra dag et, hvor hele ombygningen gik i gang. Her viser han den nye gulvplan. Foto: Per Witt
Varehuschef Peter Høgh, der startede i Bilka Næstved 1. oktober, har haft travlt fra dag et, hvor hele ombygningen gik i gang. Her viser han den nye gulvplan. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilka flytter kasselinjen ud på torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilka flytter kasselinjen ud på torvet
Ugeavisen Næstved - 12. november 2019 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikke nok med, at 2019 er et særligt år grundet Næstved Storcenters 30 års fødselsdag, så er det også året, hvor der sker fysiske ændringer i Bilkas varehus i Næstved.

- I uge 43 startede en længe ønsket ombygning af varehuset, fortæller Bilka Næstveds varehuschef Peter Høgh.

Og det er ikke småting der sker de kommende måneder. Målet med det hele er, at samle hele Bilka i ét samlet varehus.

- Vi glæder os meget til det færdige resultat, der byder på et opdateret varehus hvor Hus & Have bliver integreret i varehuset. Vores kunder kan se frem til kun at skulle betale et sted, og det ved vi, at mange vil se frem til, fortæller Peter Høgh.

Størstedelen af det nuværende torveareal inddrages i butiksarealet, men man vil stadig kunne nyde kaffen hos Starbucks, og en burger hos Carl´s Jr.

Kasselinjen, med helt nyt inventar, rykkes frem på torvet, og der udvides med ekstra fire selvscanningskasser. Der bliver på den måde plads til torvearealer i selve varehuset. For at give plads til den nye kasselinje bliver flaskeindleveringen rykket til centergangen mellem Hus & have og H&M. Også udlevering af træbriketter m.m. få ny placering. Varehuschefen håber, at den nye flaskeindlevering vil stå klar inden jul. Den nye kasselinje vil blive etableret i starten af det nye år sammen med ombygningen.

pewi

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk