22. september 2019
Træ og vinduer sælges som genbrug fra AffaldPlus nye PlusByg. Intjeningen går til at mindske omkostningerne til affaldsbehandling.
gallery icon

Se billedserie

Træ og vinduer sælges som genbrug fra AffaldPlus nye PlusByg. Intjeningen går til at mindske omkostningerne til affaldsbehandling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AffaldPlus åbner genbrugsmarked lørdag 13. april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AffaldPlus åbner genbrugsmarked lørdag 13. april
Ugeavisen Næstved - 13. april 2019 kl. 08:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye PlusByg ligger på Fiskerhusvej 25. Skråt overfor genbrugspladsen, og placeringen er ikke tilfældig. Varerne i PlusByg stammer nemlig fra AffaldPlus' genbrugspladser. Her har genbrugsvejledere vurderet, at de er for gode til at blive behandlet som affald men i stedet kan gøre gavn hos andre.

PlusByg vil sælge meget mere end blot byggematerialer. Til en god pris kan købes større møbler, værktøj, hus- og haveartikler samt VVS-udstyr. Det kan også leveres - mod betaling.

Alle er velkomne, når PlusByg indvies lørdag 13. april kl. 10.30-15. Åbningsfesten holdes sammen med PlusBygs nabo, Materialepladsen, som netop er flyttet til Fiskerhusvej 23. Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen, holder åbningstalen og der vil være konkurrencer for store og små, rundvisninger, underholdning ved Dansk Rakkerpak & Faster Cool samt mad og drikke.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk