14. juli 2020
Luftfoto af placering af lyskrydset ved Sjællands Universitetshospital.
Luftfoto af placering af lyskrydset ved Sjællands Universitetshospital.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Universitetshospitalet åbner for lyskryds ved Pærehaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Universitetshospitalet åbner for lyskryds ved Pærehaven
Ugeavisen Køge - 04. juni 2020 kl. 10:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opmærksomhed i trafikken bliver ekstra vigtigt for de, der er vant til at færdes på Stensbjergvej ud for Frugthaverne. Fra den 8. juni bliver lyskrydset nemlig åbnet mod hospitalsgrunden for håndværkere - og det kræver øget fokus fra trafikanterne, såvel de gående som de kørende. Medarbejdere fra hospitalsbyggeriet vil være tilstede de første to dage for at guide især de bløde trafikanter i morgentimerne.

- Det store projekt, som byggeriet af Sjællands Universitetshospital Køge er, skrider fint frem, og behovet for åbningen af lyskrydset på Stensbjergvej ved Pærehaven er et vigtigt led i processen, når håndværkere i egen bil skal til og fra byggepladsen. Al tung trafik med materiel og lastbiler til byggepladsen kommer dog ikke denne vej, men vil ligesom nu anvende indkørslen fra Lykkebækvej, siger projektchef Jens Peter Nielsen.

En trafikanalyse fra Rambøll viser, at åbningen ikke vil føre til meget trafik i løbet af dagen. Håndværkere forventes at ankomme til byggepladsen tidligt - primært mellem 6,30 og 7.00 - og forlade pladsen i tidsrummet klokken 15.30-18.00. Der vil blive opsat skilte, der guider håndværkerne mod rette parkering.

Det er kun håndværkere med gyldigt adgangskort, der kan benytte bomsystemet på hospitalsgrunden tæt på krydset og få adgang til byggeplads/P-område.

Sjællands Universitetshospital bygges i en række etaper, der hver især indeholder specifikke funktioner. Fra medio 2021 til medio 2022 vil der være gang i 4-5 byggepladser samtidigt. Hospitalet står helt færdigt i 2024. Sjællands Universitetshospital bliver et universitetshospital for samtlige af regionens 835.000 borgere og arbejdsplads for 4500 medarbejdere.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk