22. oktober 2020
Bjørk Emilie Nielsen udstiller sine værker på Café Åsen.
Bjørk Emilie Nielsen udstiller sine værker på Café Åsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung Køgekunstner udstiller på Café Åsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung Køgekunstner udstiller på Café Åsen
Ugeavisen Køge - 24. september 2020 kl. 18:22
Af Martin Rasmussen

Frem til udgangen af oktober - mindst - vil man kunne gå på opdagelse i en samling interessante, abstrakte malerier, når man besøger Café Åsen ved Gammelkjøgegaard.

Den lokale kunstner, Bjørk Emilie Nielsen, udstiller sine værker i caféen i den gamle staldbygning; hun har tidligere udstillet i København, men det er første gang i lokalområdet, man kan opleve hendes malerier.

Bjørk Emilie Nielsen forklarer, at hun bruger arbejdet med pensel og farver som et åndehul. Siden hun var 18 år, har stress, depression og angst været en del af hendes liv, hvilket hun fortæller åbent om på både sin blog og i en podcast med komikeren Christian Fuhlendorff, men hun har altså fundet en positiv effekt ved at male.

- I efteråret 2019 tog jeg for første gang en pensel i hånden og mærkede et altafgørende åndehul. Et tilflugtsted hvor jeg ikke behøvede at skjule og undertrykke den ulmende angst og tårestrøm. Her kunne tårerne falde og følelserne få adgang til at udtrykke sig, når ord var overfladiske. Alle mine malerier er derfor en afspejlning af mit inderste og dermed utrolig personlige for mig. I dag tyr jeg til malerspartlen uanset hvilke følelser, jeg ligger inde med, fortæller hun.

Man vil kunne se udstillingen på Café Åsen frem til udgangen af oktober, og der vil være løbende udskiftning af de syv-ti værker i udstillingen. Gæsterne havde i forrige weekend desuden mulighed for at møde kunstneren selv i forrige weekend, hvor hun stod og malede i de inspirerende omgivelser.

Læs mere om Bjørk Emilie Nielsens arbejdet på bybjorkstudio.dk.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk