7. august 2020
De 20.000 kroner er øremærket til er øremærket til en familie- og oplevelsesdag i BonBon Land for familierne i nærmeste fremtid.
gallery icon

Se billedserie

De 20.000 kroner er øremærket til er øremærket til en familie- og oplevelsesdag i BonBon Land for familierne i nærmeste fremtid.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsatte familie fik en dejlig dag - og Køge Nord Rotary fik ny præsident

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsatte familie fik en dejlig dag - og Køge Nord Rotary fik ny præsident
Ugeavisen Køge - 08. juli 2020 kl. 09:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Nord Rotary klub har givet udsatte familier en dejlig dag, oplyser afdelingen og skriver:

- Det er et privilegie for klubben, at kunne donere 20.000 kroner til udsatte børnefamilier gennem Røde Kors Køges Familienetværk og familievenner. Pengene er øremærket til en familie- og oplevelsesdag i BonBon Land i nærmeste fremtid. Det har stor betydning for Køge Nord Rotary Klub - samt generelt for Rotarys medlemmer - at kunne være medvirkende til at hjælpe med velgørenhedsarbejde både internationalt, men bestemt også på lokalt niveau. Midlerne er indsamlet via Rotarys medlemmer, Rotary Danmarks Hjælpefond og Kagens Dag/Hammershus bageri.

Og endnu en begivenhed i den forgangne tid i Køge Nord Rotary: Præsidentposten og alle andre nøglefunktioner skifter hvert år, så der altid kommer frisk blod og nye ideer til. Afdleingen askriver om præsidentskiftet:

- I Rotary er alle (næsten) poster etårige. Dette er symboliseret ved vort logo, tandhjulet. Onsdag den 17. juni drejede hjulet endnu engang og den afgående præsident Bo Schoppe overgav kæden til Kristen Thiesen, som overtager jobbet i det kommende år. Bo Schoppe afleverer en klub i topform - med mere end 50 medlemmer. I sin beretning lagde præsidenten vægt på, at Køge Nord Rotary Klub i den forløbne år har uddelt langt over 100.000 kr. til velgørenhed. Pengene er givet til både lokale, nationale og internationale projekter. Midlerne er tilvejebragt af medlemmer, i et samarbejde med lokale virksomheder - særligt skal fremhæves Kagens Dag/Hammershus Bageri og CP Kelco i Ll. Skensved.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk