6. juni 2020
Mette Gravad melder om en travl første uge hos Kirkens Korshær i Køge efter genåbningen i sidste uge. Foto: Martin Rasmussen
Mette Gravad melder om en travl første uge hos Kirkens Korshær i Køge efter genåbningen i sidste uge. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Travlhed hos Kirkens Korshær efter genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Travlhed hos Kirkens Korshær efter genåbning
Ugeavisen Køge - 20. maj 2020 kl. 09:59
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirkens Korshærs genbrugsbutikker lukkede ned 12. marts for at beskytte både frivillige og kunder, og det tyder på, at de har været savnet af kunderne. Der har i hvert fald været usædvanligt travlt i organisationens genbrugsbutik i Den Hvide By i Køge, siden den igen slog dørene op tirsdag i sidste uge, fortæller Mette Gravad fra butiksudvalget hos Kirkens Korshær i Køge.

Trods genåbningen er hverdagen i genbrugsbutikken dog ikke helt normal endnu. Dels er det med forkortede åbningstider, dels er der lige som mange andre steder fastsat et loft for, hvor mange kunder der må være i butikken ad gangen. Endelig er der sat sprit og handsker frem til kunderne ved indgangen, så smittefaren kan minimeres.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk