23. november 2020
Årets uddannelsesmesse finder sted online torsdag 29. oktober.
gallery icon

Se billedserie

Årets uddannelsesmesse finder sted online torsdag 29. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traditionel uddannelsesmesse går virtuelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionel uddannelsesmesse går virtuelt
Ugeavisen Køge - 21. oktober 2020 kl. 09:39

Uddannelsesmessen Tjek på Fremtiden, der afholdes hvert år i oktober på Campus Køge, er i år aflyst på grund af coronasituationen. I stedet bliver der afholdt en virtuel uddannelsesmesse, som forældre i Køge, Solrød og Stevns kan linke op til 29. oktober klokken 17.

På den virtuelle uddannelsesmesse kan elever og forældre deltage i infomøde, hvor de gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne præsenterer netop deres ungdomsuddannelser, og hvor studievejledere er klar til at besvare spørgsmål. Ligeledes vil der være et "messeområde" med chat, dialog, links til film eller andet.

På skolerne i Køge, Solrød og Stevns vil eleverne op til dagene blive præsenteret for indgangen til den virtuelle uddannelsesmesse Tjek på Fremtiden, og hvordan de sammen med deres forældre kan deltage i messen hjemmefra torsdag 29. oktober.

- Der var bestemt ikke noget galt med måden vi hidtil har afholdt uddannelsesmesser, som rigtig mange elever og forældre også har bakket op bag, men engang i mellem, når omstændighederne pludselig ændrer sig, kan det være fint lige at ryste posen og forsøge at gøre tingene på en anden måde, fortæller Mai Rose Kristiansen, der er leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge. Sammen med planlægningsgruppen håber hun, at der på skoler og blandt forældre bliver taget godt imod det nye tilbud, som kan nås fra spisebordet hjemme i stuerne, eller hvis det skal være mere mageligt fra sofaen. Vigtigt er det, at både elever og forældre bliver klædt på til uddannelsesvalget efter grundskolen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk