26. oktober 2020
Holdet fra Kræftens Bekæmpelse i Køge er klar til en festlig Lyserød Lørdag i Køge, selv om den bliver lidt anderledes end tidligere år.
gallery icon

Se billedserie

Holdet fra Kræftens Bekæmpelse i Køge er klar til en festlig Lyserød Lørdag i Køge, selv om den bliver lidt anderledes end tidligere år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torvet bliver malet lyserødt for en dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torvet bliver malet lyserødt for en dag
Ugeavisen Køge - 01. oktober 2020 kl. 06:17
Af Martin Rasmussen

Der er udsigt til et lidt anderledes arrangement i forhold til tidligere år, når der er Lyserød Lørdag på Torvet i Køge i begyndelsen af oktober. Kræftens Bekæmpelse i Køge var igen i år klar med et omfattende program for dagen, som sætter fokus på og rejser penge til kampen mod brystkræft, men desværre har man været nødt til at skrue ned for blusset på grund af coronasituationen.

Den traditionsrige lyserøde frokost på Hotel Niels Juel er aflyst i år, og det samme gælder flere af de aktiviteter, der var planlagt på Torvet. Danserne fra Lindyhop Køge kommer således ikke i år, og der bliver heller ikke mulighed for at købe en tur i en af de lækre amerikanerbiler, der plejer at være på plads til arrangementet.

Alligevel er der stadig god grund til at lægge vejen forbi Torvet i løbet af lørdag 3. oktober, hvor dagens aktiviteter begynder allerede klokken 9 og varer helt til 14.30.

Lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse vil nemlig som altid stå klar med flere store lotterier, og i år vil der være rekordmange præmier på højkant, da lotteriet fra den aflyste frokost også rykker ind på Torvet. Der er altså fine chancer for at vinde en af de mange flotte sponsorpræmier med hjem fra arrangementet. På dagen vil den nye maskotkanin også gå rundt på Torvet og sælge lodder.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk