28. maj 2020
Hele holdet bag Ugeavisen Køge - fint fordelt på to billeder og med god afstand for at overholde myndighedernes retningslinjer i denne tid. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Hele holdet bag Ugeavisen Køge - fint fordelt på to billeder og med god afstand for at overholde myndighedernes retningslinjer i denne tid. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To aviser smelter sammen til én

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To aviser smelter sammen til én
Ugeavisen Køge - 13. maj 2020 kl. 12:56
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I denne uge er der premiere på Køges nye ugeavis, idet Køge Onsdag og LørdagsAvisen permanent samles i én ugentlig avis - Ugeavisen Køge.

Begge de to aviser har en mangeårig historie i Køge, og de to aviser har allerede gennem de seneste måneder været samlet i en fællesudgave som følge af coronakrisen. Det har givet en række gode erfaringer, som giver det perfekte afsæt til den nye ugeavis - en avis, der kommer til at bygge på de bedste værdier fra de to nuværende lokalaviser.

Holdet bag avisen i form af både salgsafdeling, redaktion og grafisk afdeling er samtidig blevet samlet på Torvet 19. Herfra vil salget også foregå til Sjællandske Mediers øvrige produkter. Enkelte administrative medarbejdere, der også er ansvarlige for salg og omdeling af Dagbladet Køge, sidder fortsat på Torvet 10.

Ændringerne medfører blandt andet også en ny udgivelsesdag. Tidligere udkom den fælles udgave for Køge Onsdag og LørdagsAvisen på torsdage og fredage, men fra og med sidste uge er udgivelsesdagene ændret til onsdage og torsdage. Den nye avis bliver lige som de to tidligere omdelt af FK Distribution.

Det betyder også nye deadlines - fremover vil der være redaktionel deadline mandage klokken 15. Frist for booking af annoncer til Ugeavisen Køge er mandage klokken 13 - dog allerede fredage klokken 12 for booking af annoncer til Boligavisen og Bilavisen.

Vi vil fortsat tilbyde læserne en bred nyhedsdækning fra Køgeområdet sammen med gode tilbud fra annoncørerne i den trykte avis. Dertil kommer, at den nye ugeavis nøjagtig som de to tidligere ugeaviser også vil levere lokale nyheder til hjemmesiden sn.dk/koege og på Facebook.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk