28. oktober 2020
Carina Nielsen og Mono donerer 10 procent af omsætningen i hele uge 40 til Støt Brysterne-kampagnen. Foto: Martin Rasmussen
Carina Nielsen og Mono donerer 10 procent af omsætningen i hele uge 40 til Støt Brysterne-kampagnen. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støt brysterne hos Mono

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støt brysterne hos Mono
Ugeavisen Køge - 01. oktober 2020 kl. 10:00
Af Martin Rasmussen

Der er gode muligheder for at støtte brysterne i tøjforretningen Mono i denne uge. Her giver indehaver Carina Nielsen nemlig 10 procent af omsætningen til Lyserød Lørdag.

Dermed er kunderne gennem hele ugen altså med til at støtte det gode formål med et kontant beløb, hver gang de handler hos Mono i Vestergade.

- Vi vil gerne opfordre folk til at handle lokalt og samtidig støtte Lyserød Lørdag i Køge, siger Carina Nielsen, som tilføjer, at der samtidig også er mulighed for at vinde et gavekort til butikken.

- Alle, der handler hos os og hjælper med at samle penge ind, deltager også i lodtrækningen om et gavekort til butikken, fortæller hun.

Muligheden for at støtte Lyserød Lørdag hos Mono gælder i øvrigt hele ugen lige frem til søndag eftermiddag, da forretningen har søndagsåbent i denne uge.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk