12. juli 2020
Jesper Køster, direktør i Spar Nord Køge Bugt, præsenterer HB Køges kvinders nye trøje i selskab med nogle af spillerne. Banken bliver hovedsponsor for holdet fra begyndelsen af næste sæson, hvor holdet debuterer i landets bedste række. Foto: HB Køge
gallery icon

Se billedserie

Jesper Køster, direktør i Spar Nord Køge Bugt, præsenterer HB Køges kvinders nye trøje i selskab med nogle af spillerne. Banken bliver hovedsponsor for holdet fra begyndelsen af næste sæson, hvor holdet debuterer i landets bedste række. Foto: HB Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar Nord sikrer økonomiske muskler til HB Køge-kvinders ambitioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar Nord sikrer økonomiske muskler til HB Køge-kvinders ambitioner
Ugeavisen Køge - 29. juni 2020 kl. 17:30
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De gode nyheder står i kø for HB Køges bedste kvindehold for tiden. Søndag sikrede holdet sig en suveræn førsteplads i kvalifikationen til landets bedste række, Gjensidige Ligaen, og mandag underskrev man en markant femårig sponsoraftale med Spar Nord Køge Bugt, som bliver ny hovedsponsor for HB Køges bedste kvindehold med aftalen. Den sikrer økonomiske muskler bag HB Køges store ambitioner på kvindesiden.

- At vi har fundet en partner i Spar Nord Bank Køge Bugt, som matcher vores eget høje ambitionsniveau for kvinderne er noget, vi selvfølgelig er meget glade for. Den femte oprykning i streg vidner om et sportsligt højt niveau, men det stopper ikke her. Målet er stadig Champions League inden for fem år, og derfor er vi rigtig glade for at have fundet en ny hovedsponsor, som bakker flot op om vores ambitioner, siger Per Rud om aftalen med Spar Nord.

Spar Nord Køge Bugt har været sponsor i HB Køge gennem 13 år - lige siden banken åbnede i Køge - og nu opgraderer man altså sit engagement med en markant aftale, som ifølge bankens direktør i Køge, Jesper Køster, har en værdi på over en million kroner over fem år.

- Vi er glade for at kunne tage del i dette spændende projekt og være med til at sætte vind i de sejl, der ser ud til at have kurs mod stjernerne. At have et af landets bedste hold i Køge er en stor ting, og når holdet tilmed er besat af mange lokale spillere, er det noget, vi har svært ved at se forbi, siger Jesper Køster om bankens øgede engagement i Køge.

Der var 500 tilskuere på plads til søndagens kvalifikationstopkamp mod AaB, og ifølge Per Rud kunne man formentlig have haft det dobbelte antal, hvis ikke coronareglerne satte en begrænsning på netop 500. Der er altså stor interesse for kvindefodbold i Køge lige nu, og den bliver næppe mindre efter sommerferien, når HB Køge skal op i ligaen og prøve kræfter med klubber som Brøndby og Fortuna Hjørring.

I den nye sæson i Gjensidige Ligaen, der begynder i starten af august, arbejder HB Køge i øvrigt aktuelt med at kunne gennemføre en række dobbeltarrangementer med kampe for det bedste herrehold og kvindehold i forlængelse af hinanden.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk