25. september 2020
Som bestyrelsesformand skal Ove Søltoft svæve over vandene og tænke store, klimavenlige tanker. Her er han i gang med de indledende øvelser ved rejsegildet for JN speditions nye frysehus i Køge. Foto: Henrik Førby Jensen
Som bestyrelsesformand skal Ove Søltoft svæve over vandene og tænke store, klimavenlige tanker. Her er han i gang med de indledende øvelser ved rejsegildet for JN speditions nye frysehus i Køge. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søltoft bliver svævende bestyrelsesformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søltoft bliver svævende bestyrelsesformand
Opdateret 22. maj 2020 kl. 10:26
Ugeavisen Køge - 22. maj 2020 kl. 09:36
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ove Søltoft har været en del af ledelsen i JN Spedition siden 1985 og selv om han nu afgiver posten som adm. direktør, er det bestemt ikke ens betydende med, at han tager afsked med speditionsfirmaet, der har køle/fryselagre i både Herning og Køge.

I stedet indtræder han som ny bestyrelsesformand for JN-Gruppen, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Ove Søltoft forventer dog ikke at trække sig helt tilbage, bare fordi han ikke længere sidder i direktørstolen.

I stedet vil han fremover få bedre mulighed for at "svæve over vandene" og "tænke store, klimavenlige tanker til gavn for virksomheden" - for som han med vanlig selvtillid udtaler: - Selv røde tomater bliver grønne, når de går gennem JN systemet.

Over for Transportmagasinet bekræfter han den nye rollefordeling og uddyber, at det er et driftsskifte, der reelt har været undervejs i tre år, hvor de nye direktører, Henrik Jagd Nielsen, Per Thastrup Smith og Kenneth Birring Bell har stået ved roret i henholdsvis Herning og Køge.

Konstruktionen med tre sideordnede direktører er et særsyn, men det giver mening for JN Speditions bestyrelsesformand.

- Jeg gør det også for at takke de tre for det gode arbejde, de har lavet sammen med teamet af meget dygtige og engagerede medarbejdere, siger Ove Søltoft med henvisning til de seneste års vækst og udvidelsen med de nye lagerfaciliteter i Køge.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk