17. januar 2021
Syv restauranter er med i denne omgang af Smag på Køge.
Syv restauranter er med i denne omgang af Smag på Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smag på Køge: Særlige retter på menuen i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smag på Køge: Særlige retter på menuen i næste uge
Ugeavisen Køge - 28. januar 2019 kl. 10:52
Af Martin Rasmussen

Køge restaurantliv bugner af gode spiseoplevelser året rundt, men i uge 6 lægger ni lokale restauranter sig i selen for at kunne inviterer gæsterne ind til helt særligt sammensatte menuer, som kun kan fås denne ene uge. Det sker i forbindelse med den lokale tradition, Smag på Køge, hvor restauranterne udfordrer sig selv ved at sammensætte særlige tre-retters menuer til en lige så særlig enhedspris på 215 kroner.

Igennem hele ugen venter der altså smagsoplevelser af høj kvalitet, og det bliver til samme lave pris i alle restauranter. Menuen er forskellig fra sted til sted. Med i Smag på Køge-ugen er Il Gallo, Bones, Odd Fellowgaardens Bistro, Café Vanilla, Hotel Niels Juel, Duevangs Deluxe, Limone. Vin-O og Arken.

Ideen bag arrangementet er at give alle muligheden for at opleve, hvad Køges restauranter kan byde på, til en yderst overskuelig pris.

Husk at bestille bord på forhånd og bemærk, at mens Smag på Køge varer fra mandag 4. februar til søndag 10. februar, så kan der være enkelte lukkedage i perioden hos nogle af de deltagende restauranter.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk