10. august 2020
Klubben har forstærket sit engagement ved at tilknytte Morten Pilegaard som træneransvarlig for U5 til U7.
gallery icon

Se billedserie

Klubben har forstærket sit engagement ved at tilknytte Morten Pilegaard som træneransvarlig for U5 til U7.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seriøst sjov fodboldtræning i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seriøst sjov fodboldtræning i Herfølge
Ugeavisen Køge - 29. juli 2020 kl. 17:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Herfølge Boldklub ønsker at understøtte børnenes motoriske udvikling, gøre dem til holdspillere og inddrage dem i et socialt fællesskab, der måske/forhåbentlig kan holde resten af livet, skriver klubben i en pressemddelelse.

- I Herfølge Boldklub starter vi efter ferien en række nye tiltag i vores børneafdeling, som vi glæder os til at føre ud i live, fortæller Jannik Jakobsen, der er formand i Herfølge Boldklub.

Mette Zeb, der er Børneansvarlig, uddyber:

- Vi har fokus på at få vores yngste spillere til at føle sig som en del af et fællesskab. Som noget nyt får alle medlemmer fra U5 til U9 derfor også gratis træningstøj og egne omklædningsrum - ligesom de ældre årgange.

De fleste, som har gået til en aktivitet, hvor man har startet med at klæde om sammen, træne/spille, samles i omklædningsrummet, gå i bad og skifte tøj, ved, at det betyder hygge, snak og relationer.

Det vil vi opprioritere - og så må mor og far lige hjælpe de yngste lidt.

Træningen forstærkes
- Også i forhold til træningen har vi forstærket vores engagement ved at tilknytte Morten Pilegaard som træneransvarlig for U5 til U7, siger Jannik Jakobsen.

Morten Pilegaard supplerer:
- Når vi starter op efter sommerferien, vil man se mig på banen for at støtte vores trænere. Jeg skal ikke overtage træningen, men supportere og hjælpe vores trænere ved at give dem øvelser, fodboldfaglig hjælp mv. Vi har i dag rigtig gode trænerteams, der lægger et stort arbejde i vores børneafdeling, og dem skal vi selvfølgelig som klub hjælpe bedst muligt på vej - og det er så mit job.

Kom og prøv
- Eneste forudsætning for at starte til fodbold er, at dit barn har lyst til at prøve at spille fodbold - man behøver altså ikke at have gået til fodbold før. Så skal vi nok lære dem at spille bold, siger Mette Zeb.

Opstartsmøde
For U5/U6 (årgang 2015 og 2016) vil der mandag den 3. august klokken 17.00 være opstarts- og infomøde på bane 2 (på banen bagved Herfølgehallen).

Her vil Mette Zeb fortælle lidt om klubben og om, hvordan der trænes - og så kan drenge og piger få lov til at sparke lidt bold imens.

- Vi giver også en kop kaffe til forældre og en is til spillerne. Alle er velkomne fra årgang 2012-2016, da alle hold træner på samme tid - vi glæder os til at se jer, skriver klubben.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk