26. november 2020
De flotte julekurve står klar til de heldige vindere på årets grønne lodsedler.
De flotte julekurve står klar til de heldige vindere på årets grønne lodsedler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sct. Georgs Gildets grønne lodsedler er nu på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sct. Georgs Gildets grønne lodsedler er nu på gaden
Ugeavisen Køge - 21. oktober 2020 kl. 18:50

Siden 1953 har det været en tradition, at "De grønne lodsedler" bliver sat til salg i Køge og omegn fra sidst i oktober og frem til starten af december.

"De grønne lodsedler" er kendetegnet ved, at de er billige - kun 2 kroner pr. stk., men selvfølgelig sælges de fleste lodsedler bundtvis med 10 lodsedler for 20 kroner.

Lodsedlerne sælges primært af områdets spejdergrupper, men også af Køge Turistbureau samt følgende forretninger i Køge og Herfølge: Superbrugsen i Herfølge, Wika i Køge, Din Tøjmand, XL-Byg, Uniq i Køge, Klinik for Fodterapi i Køge, Rekord Rens, Profil Optik i Herfølge, Danske Bank, Køge, Køge Boglade, Bjergkæden samt Holte Vinlager i Køge.

For hver lodseddel, der sælges af spejderne, modtager spejdergruppen 1,25 kroner i bonus. Den øvrige del af overskuddet ved salget går endvidere udelukkende til støtte for spejderarbejdet samt til andre humanitære og velgørende formål.

Gevinsterne ved lotteriet er 35 flotte julekurve til en værdi af 850 kroner. Herudover udloddes der endetalsgevinster i form af 1 flaske rødvin.

Trækning foretages den 5. december og resultatet offentliggøres på www.koegegilde.dk og i Dagbladet samt Ugeavisen Køge 9. december 2020.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk