9. maj 2021
Jeppe Lindberg (LA).
Jeppe Lindberg (LA).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikeren har ordet: Plakater eller velfærd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikeren har ordet: Plakater eller velfærd
Ugeavisen Køge - 24. maj 2019 kl. 06:32

"Jeg ville være mere tryg, hvis den voksne gennemsnitsdansker gik mere (eller ihvertfald bare lige så meget) op i, hvad deres stemme gør for landets økonomiske fundament, som de gør i placering af valgplakater."

Disse to linjer dristede jeg mig at skrive på de sociale medier for en stykketid siden. Det affødte forskellige diskussioner om alt andet end det økonomiske fundament. Et fundament der skal understøtte det som kaldes velfærden. De første 2 uger i valgkampen har man set SF udstikke u-finansieret valgløfter for yderligere 5 milliarder om dagen. Venstre, det eller engang borgerlige parti, vil brænde de 69 milliarder af der er i råderummet som så blev toppet af det andet socialdemokrati ugen efter. Fælles for alle, er at man ikke diskuterer hvor velstanden, væksten skal komme fra.

Der er opstået en fortælling om at samfundet bryder sammen, gaderne bliver fyldt med fattige der går hvileløst rundt og leder efter en krummer fra Lars Seiers bord. Men virkeligheden er, det går godt i Danmark, der er ingen økonomisk fattige i Danmark. Der kan være tale om mennesker der er fattige i deres prioriteringer, men der er ingen fattige.

Når det nu går godt, skal vi sørge for at det fortsætter sammen, vi skal fortsætte med at skabe privat vækst, for når det går godt for det private, kommer der flere skattekroner ind, til velfærden.

Derfor kære vælger, så vi jeg opfordrer alle til at gå ind og læs hvem der har den bedste og mest gennemregnet økonomiske plan, for Danmark og dermed Køge. Du vil blive overraske over at Liberal Alliance både har velfærd og Skattelettelser i programmet. Der er gennemregnet og blåstemplet af Finansministeriet.

Vi kan nemlig godt, både have velfærd, og betale mindre i skat.

Husk at stemme - og gerne lokalt.

Jeppe Lindberg
Liberal Alliance

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk