12. juli 2020
Nordisk Film Biografer i Køge slår dørene op igen torsdag 4. juni.
Nordisk Film Biografer i Køge slår dørene op igen torsdag 4. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu genåbner biografen i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu genåbner biografen i Køge
Ugeavisen Køge - 29. maj 2020 kl. 09:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I snart tre måneder har Nordisk Film Biografer Køge været lukket, men nu er biografchef Lennart Andersson klar til at åbne igen. På torsdag den 4. juni slår han dørene op til biografen og byder gæsterne velkommen. Biografen har været lukket ned siden 12. marts på grund af covid-19-krisen.

- Det har været en ekstraordinær periode, hvor biografen har været lukket. Jeg tror, at mange af vores trofaste gæster glæder sig til, at vi nu kan åbne igen. Vi gør alt for at det bliver en sikker åbning, hvor vi overholder alle retningslinjer, så folk trygt kan gå i biografen igen, siger biografchef Lennart Andersson.

Fakta
  • Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med i alt 23 biografer i Danmark. Nordisk Film driver også 21 biografer i Norge og én biograf i Sverige.
  • Fredag 29. maj åbnede følgende Nordisk Film-biografer: Dagmar, Field's, Falkoner, Tåstrup, Lyngby, Aarhus C, Odense, Aalborg Kennedy, Esbjerg, Herning og Kolding.
  • Torsdag 4. juni åbner følgende Nordisk Film Biografer: Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Trøjborg i Aarhus, Randers, Aalborg Syd og Viborg.
  • Imperial, Palads og biograferne i Waves og Frederikssund åbnes op gradvist i den efterfølgende periode.

Biografen i Køge vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage. Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyen, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne. Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse.

- Vi er ved at gøre biografen klar. Der vil være skilte, afstandsmarkører, håndsprit, og biografpersonalet står klar til at hjælpe, guide og selvfølgelig også sælge både varme popcorn og kolde sodavand, for dét skal gæsterne ikke snydes for, siger Lennart Andersson.

Når Nordisk Film Biografer Køge åbner igen, vil det bl.a. være med animationsfilmen "Fremad", den danske debutfilm "Kød og Blod" med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og det stjernespækkede drama "Little Women", som er med i Biografklub Danmark. Det fulde program vil løbende blive opdateret og kan ses på nfbio.dk eller i Nordisk Films bioapp, hvor man også kan købe billetter. Lennart Andersson opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk