22. oktober 2020
Carina Nielsen (tv.) og tøjforretningen Mono donerede med kundernes hjælp 12.000 kroner til Lyserød Lørdag i Køge med lokalformand for Kræftens Bekæmpelse Guri Bøtting i spidsen.
Carina Nielsen (tv.) og tøjforretningen Mono donerede med kundernes hjælp 12.000 kroner til Lyserød Lørdag i Køge med lokalformand for Kræftens Bekæmpelse Guri Bøtting i spidsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mono støtter brysterne med 12.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mono støtter brysterne med 12.000 kroner
Ugeavisen Køge - 14. oktober 2020 kl. 18:20
Af Martin Rasmussen

Tøjforretningen Mono i Vestergade har givet et solidt bidrag til Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-kampagne.

Mono sendte således 10 procent af omsætningen gennem hele uge 41 direkte videre til Lyserød Lørdag i Køge, og efter selv at have rundet beløbet op, kunne indehaver Carina Nielsen forleden overdrage i alt 12.000 kroner til lokalformand i Kræftens Bekæmpelse Guri Bøtting.

- Det har været en god uge i butikken, hvor folk har været søde til at støtte op om det gode formål. Og så er det også bare heldigt, at vi rammer en uge, hvor vejret i høj grad indbød til at købe efterårstøj, siger Carina Nielsen.

En af Mono-kunderne i uge 41 var ekstra heldig, da vedkommende blev udtrukket som vinder af det gavekort på 1500 kroner til butikken i Vestergade, som Carina Nielsen trak lod om blandt alle kunder.

Med det flotte bidrag fra Mono nærmer resultatet for Lyserød Lørdag i Køge sig nu 100.000 kroner, og måske kan den magiske grænse blive passeret, når der søndag 18. oktober arrangeres Lyserød Lørdag-løb ved Vallø Slot.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk