17. januar 2021
Ejeren af ejendommen Vestergade 10 i Køge, Claus Steen Petersen, var til stede da huset blev sat på plads i Kjøge Mini-By. Claus Steen Petersen ses til venstre med lederen af byggeværkstedet, Poul Mathiesen  - måske bedre kendt som "Poul d. 7". Foto: Kjøge Mini-By.
Ejeren af ejendommen Vestergade 10 i Køge, Claus Steen Petersen, var til stede da huset blev sat på plads i Kjøge Mini-By. Claus Steen Petersen ses til venstre med lederen af byggeværkstedet, Poul Mathiesen - måske bedre kendt som "Poul d. 7". Foto: Kjøge Mini-By.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mini-Byen i Køge er klar til sommersæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mini-Byen i Køge er klar til sommersæsonen
Ugeavisen Køge - 02. maj 2019 kl. 09:09

Når datoen siger 1. maj markerer det hvert år at ny sæson er i gang i Kjøge Mini-By og der er nu åbent alle ugens dage fra kl. 10.00-16.00 frem til den 30. september.

Der har som sædvanlig været åbent i forbindelse med påsken og i det gode vejr benyttede næsten 500 gæster muligheden for at besøge det hyggelige anlæg på Strandvejen 101 i Køge.

Kjøge Mini-By har fremstillet mange huse i vinterhalvåret ligesom en del er renoveret og der er nu 610 huse på plads, alle i størrelsen 1:10.

De er bygget som Køge så ud i 1865.

Kjøge Mini-By Laug har for nylig solgt et skøde på ejendommen Vestergade 10, Køge til Claus Steen Petersen. Dette hus blev sat ud i Mini-Byen som bygning nummer 600 og står ny flot med sin bagbygning.

Som nævnt bliver der produceret huse hele året og i øjeblikket står Mini-Byen og mangler en tømrer eller snedker til fremstilling af bindingsværk. Så hvis det har interesse at være med til at skabe den historiske by, i hyggelige gode lokaler på Strandvejen, kan henvendelse ske til lederen af byggeværkstedet Poul Mathiesen. Det er et frivilligt ulønnet job.

Kjøge Mini-By har ekstra travlt i de kommende uger med at trimme hele arealet og værkstederne.

Der ventes jo fornemt besøg tirsdag den 28. maj når Dronning Margrethe besøger Mini-Byen om eftermiddagen.

"Mini-Byen har lukket hele dagen. Kun en indbudt kreds har denne dag adgang når regenten er der", oplyser Sven Erik Svensson fra Kjøge Mini-By.pm

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk