4. juli 2020
Jette Petersen overrakte buketten til sine kolleger på tandlægeklinikken over frokostbordet tirsdag. Foto: Henrik Førby Jensen
Jette Petersen overrakte buketten til sine kolleger på tandlægeklinikken over frokostbordet tirsdag. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Månedens Blomst til kolleger på tandklinikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Månedens Blomst til kolleger på tandklinikken
Ugeavisen Køge - 04. juni 2020 kl. 08:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tandlæge Britt Hansen og tandplejer Mie Larsen blev denne gang udvalgt som modtagere af Månedens Blomst fra Da Capo & Co.

De to var blevet indstillet af deres kolega Jette Petersen med denne begrundelse:

»Da jeg efter 25 års arbejde i to af Køges børneinstitutioner stoppede, skulle jeg finde ud af, hvad jeg så ville. Jeg er uddannet klinikassistent for rigtig mange år siden og det blev dér, jeg forsøgte et comeback. Jeg fik lov at starte i virksomhedspraktik i fire uger hos Britt og Mie. De fire uger blev til og otte og 12 uger. De fik i mellemtiden ansat en tandlæge og skulle så bruge en klinikassistent mere. De tilbød mig fastansættelse og har på deres søde, rolige, forstående og tålmodige måde fået mig tilbage i et job, som jeg er så glad for at finde tilbage til. Jeg er dybt taknemmelig for, at de troede på mig. Det skal selsvfølgelig nævnes, at uden støtte og klap på skuldrene fra de skønne kolleger, som jeg nu har fået, var det aldrig gået".

I frokoststuen læste Jette Petersen sin indstilling op og detr var et par tydeligt overraskede, glade og lidt rørte kolleger, der tog imod buketten.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk