25. november 2020
Kosmetisk sygeplejerske Tanja Jensen er hoppet i behandlerstolen til ære for Ugeavien Køge. Hun er omgivet af sin kolleger (fra venstre mod højre): Plastikkirurg Javed Akram, speciallæge i dermatologi, Mathias Thiedemann Svendsen, kosmetisk sygeplejerske Jacob Cleve Jessen samt speciallæge i dermatologi Emil Henningsen. Foto: Henrik Førby Jensen
Kosmetisk sygeplejerske Tanja Jensen er hoppet i behandlerstolen til ære for Ugeavien Køge. Hun er omgivet af sin kolleger (fra venstre mod højre): Plastikkirurg Javed Akram, speciallæge i dermatologi, Mathias Thiedemann Svendsen, kosmetisk sygeplejerske Jacob Cleve Jessen samt speciallæge i dermatologi Emil Henningsen. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kosmetisk specialklinik udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kosmetisk specialklinik udvider
Ugeavisen Køge - 06. oktober 2020 kl. 12:32
Af Henrik Førby Jensen

Cutis Clinic er en landsdækkende kæde af speciallægeklinikker og privathospitaler, som udvider i Køge med ny renoverede lokaler og et større udvalg af kosmetiske, dermatologiske og plastikkirurgiske behandlinger.

Cutis Clinic har eksisteret i Køge siden 2019, men har indtil for nylig delt lokaler med den lokale skønhedsklinik, Klinik Binella. I sommer overtog Cutis Clinic de centralt beliggende lokaler på Torvet 11, 2. sal. Lokalerne har nu gennemgået en stor renovering og samtidig giver plads til flere medarbejdere og dermed et større udvalg af behandlinger.

Cutis betyder "hud" og Cutis Clinic tilbyder da også alt hvad hjertet begærer inden for hudbehandlinger, herunder plastikkirurgi samt dermatologiske laserbehandlinger og kosmetologiske behandlinger på højeste internationale niveau.

Cutis Clinic har indgået samarbejde med plastikkirurg Javed Akram, som har stor erfaring med kosmetisk plastikkirurgi fra Danmark og udlandet. Javed er ekspert i den nyeste teknik inden for fedtsugning med laser, som er meget efterspurgt internationalt.

I Køge tilbyder Javed forundersøgelse til plastikkirurgiske forundersøgelser.

- Selve operationerne udføres på vores privathospital i Odense og transportudgifter til og fra Odense dækkes. Tendensen internationalt er helt tydelig: Det moderne menneske ønsker ikke at forfalde, og kosmetiske behandlinger er blevet alment accepteret. Folk ønsker at leve et aktivt og udadvendt liv, føle sig godt tilpas i deres krop - og afspejle det gennem deres udseende, udtaler kosmetisk sygeplejerske Jacob Cleve Jessen.

De fleste vil gerne se godt ud, men uden at se behandlede eller kunstige ud, påpeger Jacob Cleve Jessen.

- Det er en vigtig balancegang, som vi hele tiden er opmærksomme på. Det er også vigtigt for de fleste af vores klienter, at de hurtigt kunne komme tilbage på arbejde igen.

Cirka 30 procent af klienterne i Cutis Clinic er mænd, hvilket Emil Henningsen (ejer og speciallæge i dermatologi) mener kan skyldes, at klinikken har flere mandlige speciallæger og sygeplejersker.

- Mange mænd går mindst ligeså meget op i deres udseende som kvinder - og mange mænd har fået øjnene op for de nye muligheder. Jeg tror, at mange mænd føler sig godt tilpas med en mandlig behandler, som de kan spejle sig i.

Hovedparten af klienterne i Cutis Clinic er dog kvinder, som får lavet alt fra kosmetiske behandlinger til avancerede laserbehandlinger hos hudlægen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk