24. september 2020
Køge Skoleorkester starter nu op igen efter ferien.
Køge Skoleorkester starter nu op igen efter ferien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Skoleorkester starter undervisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Skoleorkester starter undervisning
Ugeavisen Køge - 13. august 2020 kl. 18:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Bliv en del af Køge Skoleorkester og dermed verdens bedste fællesskab. Du får suveræn undervisning, sjove rejser og de sejeste venner. Sådan lyder tilbuddet til medlemmerne af Køge Skoleorkester, som starter undervisning i august.

- En meget stor del af 2020 har været helt speciel. Sommerferien er brugt op og på trods af alt kan alle forsøge at planlægge, hvad fritiden skal bruges til fremover. Rigtig mange i alle aldre har befundet sig ved en computer, enten som fjernundervisning, underholdning eller meget andet. Computeren kan dog ikke erstatte det sociale samvær. Køge Skoleorkester er et af de spændende fritidstilbud til børn og unge. Siden 1935 har et særdeles stort antal medlemmer deltaget i de mange varierede aktiviteter fra indendørs koncerter med professionelle kunstnere som solister, markeringer af lokale og landsdækkende festligheder og mærkedage o.s.v, lyder det fra Køge Skoleorkester.

- Hele livet har alle brug for evnen til at samarbejde, hvilket er et fremtrædende resultat af samspilstræning i et orkester. Forskning viser også, at børns indlæringsevner i det hele taget forbedres gennem at spille musik, lyder det videre.

Køge Skoleorkester har frem til nu haft et tambourkorps bestående af medlemmer på trommer og fløjter, som der kan startes i. Derefter fortsættelse på alle slags blæseinstrumenter og slagtøj.

- Med vore instrumentallæreres undervisningserfaring er der plads til medlemmer helt uden musikkendskab samt også med spillemæssige erfaringer. I forbindelse med instrumentvalg kan der vejledes på bedste måde, forklarer man fra orkestrets side.

Køge Skoleorkesters naturlige instrumentsammensætning er: Fløjte - Klarinet - Saxofon - Cornet - Trompet - Waldhorn - Tenorhorn - Baryton - Trækbasun - Tuba - Slagtøj. Musikinstrumenter kan lejes hos orkestret. Det forventes, at alle undervisningstimer og orkesterprøver kan gennemføres på Sct. Nicolai Skole - Syd i Køges bymidte.

Læs mere på www.kso.dk.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk