4. august 2020
Hvis man er heldig, får man måske en rose med hjem af de magiske levende statuer, der vil indtage Køge fredag og lørdag.
gallery icon

Se billedserie

Hvis man er heldig, får man måske en rose med hjem af de magiske levende statuer, der vil indtage Køge fredag og lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Handel inviterer til farvestrålende dage i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Handel inviterer til farvestrålende dage i Køge
Ugeavisen Køge - 02. juli 2020 kl. 09:32
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge by bliver fyldt med smukke roser i denne weekend, når Køge Handel inviterer til Rosé Rosé-dage fra fredag til søndag.

De mange rosendekorationer vil guide folk rundt i byen, hvor vinhandlere og udskænkningssteder også finder de gode tilbud på rosévin frem for at fuldende Rosé Rosé-dagene, som i den grad kommer til at sætte sit præg på bybilledet hen over weekenden.

- Vi trækker naturen ind i byen og pynter op for at give folk en oplevelse her i sommertiden. Den hyggelige middelalderby er med til at sætte rammen om de flotte rosendekorationer, som byen bliver udsmykket med, og som vil guide Køges gæster rundt i byen, så man får oplevet, hvordan byen hænger sammen med den nye og gamle bydel, havnen og de hyggelige gårdmiljøer, fortæller Køge Handels aktivitetschef Katja Jensen om aktiviteten, som Køge Handel sigter efter at gøre til en årligt tilbagevendende sommerbegivenhed i Køge.

Rosendekorationerne sættes op fredag 3. juli klokken 10, mens rosétilbuddene fra restauratører og vinhandlere er klar allerede fra starten af ugen.

- Vi laver Køge om til en hyggelig rosenby, hvor vores skønne lokale vinaktører samtidig har lagt sig i selen og sørger for rosévin i alle former og afskygninger. Man vil kunne opleve rosé-smagsprøver, smagninger, købe lækre retter med rosévin og få skarpe tilbud på køb af rosé, fortæller Katja Jensen. Programmet kan man hente gratis hos alle Køge Handels medlemsbutikker.

Musik i gaderne og menneskelige statuer vil være med til at fuldende nogle festlige dage i byen. De menneskelige statuer står i Nørregade og Torvebyen fredag i tidsrummet mellem klokken 13 og 17 og i Nørregade og Brogade lørdag mellem klokken 11 og 15 - begge dage dog med korte pauser undervejs.

Lørdag ved middagstid kan gæsterne i byen i øvrigt også se frem til højdepunktet i Rosé Rosé-dagene, når Greve Pigegarde lørdag klokken 12-13 går gennem bymidtens gader efterfulgt af et følge af rosenpiger.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk