23. januar 2021
Køge Festuge 2020 er nu definitivt aflyst.
Køge Festuge 2020 er nu definitivt aflyst.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Festuge 2020 er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Festuge 2020 er aflyst
Ugeavisen Køge - 29. juni 2020 kl. 17:45
Af Martin Rasmussen

Køge Festuge 2020 er aflyst. Det er budskabet i en kortfattet besked, som bestyrelsen bag Køge Festuge netop har offentliggjort, og som kommer efter flere måneders forsøg på at skabe en festuge på trods af alle de begrænsninger, som coronakrisen har medført.

- Musikprogrammet er en vigtig del af planlægningen af Køge Festuge. Denne opgave er blevet mere kompliceret efter regeringens hjælpepakke til kunstnerne og musikerne er for mangelfuld. Det vil sige, at musikerne ikke vil lave kontrakter med festivaler og lignende, for det kan komme til at betyde en forringelse af den støtte de eventuelt kan få, hvis de underskriver kontrakter. Derfor afventer de et nyt udspil fra regeringen, men ingen ved hvornår den kommer, lyder det fra Køge Festuge i et opslag på facebook om den store hindring, som det lægger for planlægningen af årets festuge, der skulle have fundet sted i uge 36.

- Problematikken vedrørende Covid-19 har selvfølgelig spillet med, men det er effekterne af Covid-19 og de tiltag, regeringen har taget, som forsinker og besværliggør vores planlægning. Vi har indtil nu planlagt årets festuge efter de retningslinjer, myndighederne er kommet med, men lige meget hvor meget vi vil og har forsøgt, så smider vi desværre håndklædet i ringen, lyder det videre fra bestyrelsen, der sender en stor tak til de mange sponsorer og samarbejdspartnere, der har bakket op om arbejdet for at kunne holde festuge i dette noget specielle år.

- Vi er kede af at skuffe dem, når de har lagt så meget energi i at realisere årets festuge. Skuffelsen er dog ikke større, end at vi har fået kæmpe opbakning til festugen 2021, hvor mange allerede har tilkendegivet deres støtte, lyder det i opslaget.

- Køge Festuges bestyrelse er meget skuffede, men beslutningen har været nødvendig, hvis vi fortsat skal fastholde den kvalitet, vi står for. Vi glæder os til at komme i gang med planlægningen af Køge Festuge i uge 35 2021, hvor vi vil give den ekstra gas, og Køge endnu en gang kan fastholde sin plads som Danmarks største gratis Festuge, lyder det fra Køge Festuge.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk