4. august 2020
Under overværelse af 50 børn fra Køge Svømmeklub overrakte filialdirektør i Sydbank i Køge, Jeanet Lindholm, en check på 50.000 kroner til svømmeklubben. Foto: Køge Svømmeklub
Under overværelse af 50 børn fra Køge Svømmeklub overrakte filialdirektør i Sydbank i Køge, Jeanet Lindholm, en check på 50.000 kroner til svømmeklubben. Foto: Køge Svømmeklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbringende 50 års dag for Køge Svømmeklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbringende 50 års dag for Køge Svømmeklub
Ugeavisen Køge - 03. juli 2020 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år fylder Køge Svømmeklub 50 år og jubilæet er ekstra festligt - for der nu bliver råd til en renovering af klubhuset. På stranden i Køge og under overværelse af 50 børn fra Køge Svømmeklub overrakte filialdirektør i Sydbank i Køge, Jeanet Lindholm, nemlig en check på 50.000 kroner til svømmeklubben.

- Vi er meget glade for at støtte Køge Svømmeklub med 50.000 kroner. Klubben har stor betydning for idrætslivet i Køge og tusindvis af både børn og voksne har og har haft stor glæde af klubbens tilbud, siger Jeanet Lindholm, filialdirektør i Sydbank i Køge.

Køge Svømmeklub har 1600 medlemmer, hvoraf 1400 er børn fra helt ned til to år. Klubben tilbyder almindelig svømmeundervisning, men der er også hold for mennesker med vandskræk, pensionistsvømning samt en konkurrenceafdeling for elitesvømmere. Klubben drifter desuden også Herfølge Svømmehal - den eneste foreningsdrevne svømmehal i Danmark.

De 50.000 kroner, som klubben modtog 2. juli, skal bruges til en generel renovering af klubhuset. Køkkenet skal friskes op og der skal købes nye møbler og AV-udstyr for pengene.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk