4. august 2021
HB Køge havde fortjent sejren mod Skive - men endte med et frustrerende nederlag efter to sene mål. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

HB Køge havde fortjent sejren mod Skive - men endte med et frustrerende nederlag efter to sene mål. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge midt i frustrerende tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge midt i frustrerende tid
Ugeavisen Køge - 08. oktober 2019 kl. 15:05
Af Martin Rasmussen

Efterårssæsonen har udviklet sig til en frustrerende omgang for HB Køge, der nu er uden sejr i de seneste seks NordicBet Liga-kampe siden hjemmesejren over Fremad Amager i slutningen af august.

I weekenden fik holdet en ny dukkert med 0-2 hjemme mod Skive efter en kamp, som man dominerede og havde chancerne til at vinde, og det betyder, at HB Køge er under nedrykningsstregen efter blot to sejre i 12 kampe.

"Jeg ser en kamp, hvor vi er spilstyrende. Boldbesiddelsen er måske 70/30 i vores favør. Men vi får desværre ikke omsat vores chancer til mål. Det resulterer så i, at de får en kontra, hvor vi er tre mod tre og der scorer de så. En lortefølelse at stå med. Vi styrer jo kampen totalt. De har et eller to skud på mål og scorer to gange, det er jo fuldstændig vanvittigt. Det er sindssygt frustrerende - også som forsvarsspiller: At vi lukker to mål ind," sagde Christian Overby til hbkøge.dk efter kampen mod Skive.

Der er seks kampe tilbage af efterårssæsonen, så der er tid endnu til at få vendt heldet og begynde at få point ud af anstrengelserne i jagten på at undgå at overvintre på en af nedrykningspladserne. Næste kamp er netop mod Fremad Amager, som man altså besejrede tidligere på sæsonen, og måske kan det blive vendepunktet i en svær efterårssæson.

HB Køge har et godt tag på Fremad Amager med fem sejre i de seneste syv kampe. Opgøret mod Fremad Amager spilles fredag 11. oktober klokken 19 i Sundby Idrætspark.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk