9. august 2020
HB Køge har brug for tre point mod weekendens gæster fra FC Roskilde i bestræbelserne på at forlade bundpladserne i NordicBet Ligaen.
HB Køge har brug for tre point mod weekendens gæster fra FC Roskilde i bestræbelserne på at forlade bundpladserne i NordicBet Ligaen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge klar til bundgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge klar til bundgyser
Ugeavisen Køge - 18. oktober 2019 kl. 06:54
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er virkelig noget på spil for HB Køge i weekendens hjemmekamp mod FC Roskilde, for der skal snart nogle point på kontoen, hvis holdet ikke skal overvintre under nedrykningsstregen i NordicBet Ligaen.

Nøjagtig samme perspektiv har FC Roskilde i øvrigt før kampen. Gæsterne er på sidstepladsen i rækken lige under HB Køge, så det er en bundgyser med meget på spil, der venter på Capelli Sport Stadion søndag 20. oktober fra klokken 14.

HB Køge har spillet godt i mange kampe og havde senest fortjent at få mindst et point i hjemmekampen mod Skive, som endte med at stjæle sejren i kampens døende minutter. Det har været stolpe ud for mange gange i løbet af efteråret for HB Køge, og derfor er holdet altså aktuelt under nedrykningsstregen i den jævnbyrdige række.

Derfor må sigtet være rettet mod tre point mod FC Roskilde - ikke mindst også fordi der efterfølgende venter vanskelige opgør mod topholdene Fredericia og Viborg samt en pokalkamp mod Superligamandskabet fra AaB.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk