28. oktober 2020
HB Køge tog et enkelt point i kampen mod Næstved. Foto; Jørgen Chr. Jørgensen
HB Køge tog et enkelt point i kampen mod Næstved. Foto; Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge jagter tre point i Hvidovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge jagter tre point i Hvidovre
Ugeavisen Køge - 20. september 2019 kl. 12:28
Af Martin Rasmussen

HB Køge måtte nøjes med 1-1 i weekendens hjemmekamp mod Næstved, og derfor ligger holdet stadig i nærkontakt med bunden, inden opgøret fredag aften mod Hvidovre. Til gengæld er der fin mulighed for at lægge afstand til bunden med en sejr fredag aften, da Hvidovre er et af de andre hold, der efter en lidt svingende start på sæsonen ligger i den nedre del af rækken på ni point lige som HB Køge.

I kampen mod Næstved var der en del chancer i begge ender af banen, og begge hold kunne have taget sejren men endte altså med at dele. Bozga bragte HB Køge i front i 1. halvleg på et veltimet hovedstød, mens Næstved nåede at udligne inden pausen, og 2. halvleg forløb målløs.

Men allerede fredag aften tager HB Køge altså på ny på jagt efter tre point, når turen går til Hvidovre til opgøret, der spilles klokken 18.30.

Desuden er det værd at bemærke, at HB Køges næste hjemmekamp er pokalkampen mod Nykøbing FC. Den kamp spilles onsdag 25. september klokken 19 hjemme på Capelli Sport Stadion. Her har HB Køge i øvrigt revanche til gode, da man tabte på udebane til Nykøbing FC i premiererunden i denne sæson.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk