26. oktober 2020
Jørgen Stenberg overdrager Bent Madsen nøglen til Hans Følsgaard A/S,
Jørgen Stenberg overdrager Bent Madsen nøglen til Hans Følsgaard A/S,
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Generationsskifte i Hans Følsgaard A/S

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generationsskifte i Hans Følsgaard A/S
Ugeavisen Køge - 13. februar 2020 kl. 09:50

"Efter næsten 43 års ansættelse i HF, heraf 10 år som hovedaktionær og 18 år som administrerende direktør, føler jeg at tiden er inde til at give stafetten videre til nye og yngre kræfter", udtaler Jørgen Stenberg, der i øvrigt fylder 70 år næste år.

"Jeg vil gerne være sikker på, at HF kører videre som et sundt og udviklende firma for både medarbejdere, kunder, leverandører og naturligvis vores aktionærer - Addtech AB og Følsgaard Fonden. Jeg har derfor besluttet at trække mig som den ledende figur og overdrage rollen som administrerende direktør i Hans Følsgaard A/S til Bent Madsen," fortæller han.

Bent Madsen kommer fra en ledende stilling i Aurora, hvor han har været ansat i over 20 år. Bent er 41 år og har derfor mulighed for at fortsætte den tradition, at direktører bliver i HF i lang tid. Selvom HF om to år fylder 100 år, har der udover stifteren, Hans Følsgaard, kun været ansat fire direktører.

HF har i den periode udviklet sig fra i de første fire årtier at være en traditionel el-grossist, til i de seneste 20 år at være aktiv teknikpartner med primært kundespecifikke løsninger. "Vi har opnået en omsætningsvolumen på cirka 600 millioner kroner og med seks afdelinger indenfor telecom, kabler, automation, container, greentech og powertech er hverdagen fyldt med spændende udfordringer," siger Jørgen Stenberg.

Samtidig har HF 100% ejede datterselskaber i Norge, Tyskland og Kina. Disse selskaber vil i fremtiden danne baggrund for større satsninger.

Hans Følsgaard A/S har til huse på Theilgaards Torv 1 i Køge.

mr

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk