26. oktober 2020
Jean-Claude Bozga - her i en hidsig luftduel - har forlænget aftalen med HB Køge til og med forårssæsonen 2020. Arkivfoto.
Jean-Claude Bozga - her i en hidsig luftduel - har forlænget aftalen med HB Køge til og med forårssæsonen 2020. Arkivfoto.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsvarsgeneral forlænger med HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvarsgeneral forlænger med HB Køge
Ugeavisen Køge - 27. december 2019 kl. 16:15
Af Per Møller

HB Køge og forsvarsklippen Jean-Claude Bozga har forlænget aftalen.

arrow Læs også: Billeder: Første dag under Auri

Det står fast som den nuværende kontrakt nærmer sig sit udløb. Parterne har skrevet under på en seks måneds kontrakt, der binder den 35-årige forsvarsgeneral i HB Køge 2019/20 sæsonen ud.

"Nu vi har fået en ny træner, så skal vi ikke ind og revolutionere noget - men i stedet huske at holde fast i det, der virker. Samtidig har vi selvfølgelig kigget på Bozgas dåbsattest og når spillere når hans alder, er det ikke unormalt at skrive kortere kontrakter - men stod det til ham, så spillede han fortsat på højeste niveau ti år endnu. Det er dejligt med gåpåmod og han er en fast, vigtig del af holdet, siger adm. direktør i HB Køge, Per Rud til hbkoge.dk.

Jean-Claude Bozga kom til HB Køge i sommeren 2017 og har optrådt i den blå/sorte-trøje i over 80 kampe, hvori det er blevet seks scoringer.

Med sin store tilstedeværelse, fysiske styrke og 194 centimeter kommer Jean-Claude Bozga fortsat til at fylde meget i HB Køges bagerste geled.

HB Køges førsteholdstrup samles igen efter jule- og nytårsferien på onsdag den 8. januar, hvor den nye cheftræner Auri Skarbalius og hans trænerteam tager imod og indleder forberedelserne frem mod en meget spændende forårssæson, der indledes med udekampen mod topholdet Vejle søndag den 1. marts.

arrow Auri Skarbalius: "Der skal brænde en ild i spillerne"
05. december 2019 kl. 11:55 Opdateret: kl. 11:54
arrow Her er HB Køges nye cheftræner
05. december 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 12:28
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk