26. oktober 2020
Foto: Martin Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fejende flot opvisning af gardehusarerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fejende flot opvisning af gardehusarerne
Opdateret 26. maj 2019 kl. 19:10
Ugeavisen Køge - 26. maj 2019 kl. 19:08
Af Martin Rasmussen

Mindst et par tusinde tilskuere trodsede den silende regn på Køge Marina her sidst på eftermiddagen, da gardehusarregimentets hesteskadron inviterede til opvisning på de grønne arealer ved Køge Marina, hvor de har slået lejr i forbindelse med deres fire dages besøg i Køge.

arrow Læs også: SE BILLEDERNE: Hyp alle mine heste!

Og der var næppe mange af tilskuerne, der fortrød turen til marinaen - trods regnen - for de blev vidne til en en imponerende opvisning på en god halv times tid med 15 smukke heste og dygtige ryttere.

Gardehusarerne har i alt 54 heste med til Køge, og inden opvisningen var der rig lejlighed til at hilse på dem i deres midlertidige stalde på marinaens parkeringsplads. 15 af hestene deltog i showet, hvor borgmester Marie Stærke bød gardehusarerne velkommen til Køge, inden major Christian Holm præsenterede regimentet og introducerede opvisningen, hvor både heste og ryttere fik lejlighed til at vise evnerne - blandt andet foran statsminister Lars Løkke Rasmussen og flere andre ledende Venstrefolk, der deltog ved opvisningen.

Tirsdag er der en ny mulighed for at opleve gardehusarerne, når de eskorterer Dronning Margrethe fra havnen til rådhuset og videre gennem byen. Der er ingen tvivl om, at det bliver et spektakulært skue.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk