20. januar 2021
Tidligere generalsekretær i DBU, Jim Stjerne Hansen (tv) i gang med sit interview med Ajax Amsterdam agenten John Steen Olsen. Privatfoto.
Tidligere generalsekretær i DBU, Jim Stjerne Hansen (tv) i gang med sit interview med Ajax Amsterdam agenten John Steen Olsen. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En tur rundt i den internationale fodboldverden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En tur rundt i den internationale fodboldverden
Ugeavisen Køge - 12. november 2019 kl. 09:35
Af Per Møller

85 veloplagte medlemmer af Køge Boldklubs Venner var mandag aften samlet i klubhuset på Køge Stadion til den årlige ordinære generalforsamling i venneforeningen.

Efter en ultra kort generalforsamling, hvor der var genvalg af bestyrelsesmedlemmerne Joop Vos og Carl Erik Larsen samt af suppleant John Milo Christiansen, blev de veltillavede gule ærter med tilbehør indtaget, inden aftenens højdepunkt, foredraget, der denne gang havde to deltagere. Nemlig tidligere landsholdsspiller og professionelle i udlandet, nu på 23. år scout i Ajax Amsterdam, John Steen Olsen og tidligere DBU generalsekretær Jim Stjerne Hansen, der også gennem flere årtier har været tilknyttet jobs indenfor både UEFA og FIFA.

Første halvdel af foredraget foregik således at Jim Stjerne Hansen interviewede John Steen Olsen omkring hans lange karriere indenfor fodbold, både som aktiv og som mangeårig scout. John Steen Olsen er bl.a. manden bag verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic's skifte fra Malmø FF til Ajax Amsterdam i 2001.

Anden del af foredraget fortalte Jim Stjerne Hansen om hans karriere og vej til topjobs i såvel DBU som giganterne UEFA og FIFA.

En ting er sikkert - de to foredragsholdere har haft et fantastisk og mega spændende liv inden for fodboldens verden - både på godt og ondt.

Aftenen sluttede med det store lotteri hvor der igen i år var et overflødighedshorn af flotte gevinster fra østsjællandske butikker og virksomheder - ligesom en restaureret cykel i Køge-farver fandt sin nye ejer gennem en auktion der indbragte Boldklubbens Venner 1.400 kr.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk