26. juli 2021
Koncerten med Velvet Volume på Tapperiet fredag den 23. oktober begynder klokken 21.00 og følger gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter.
Koncerten med Velvet Volume på Tapperiet fredag den 23. oktober begynder klokken 21.00 og følger gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dramatisk søster-trio på Tapperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dramatisk søster-trio på Tapperiet
Ugeavisen Køge - 17. oktober 2020 kl. 12:04

Den aarhusianske søstertrio Velvet Volume giver koncert på Tapperiet fredag den 23. oktober.

De fleste der lytter til rockmusik i Danmark, har efterhånden stiftet bekendtskab med Velvet Volume. Bandet er især kendt for deres energiladte koncerter og deres intense fremtoning på scenen.

Trioen Velvet Volume, der består af de tre danske søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi, forfører lytteren med deres energiske rock og dramatiske attitude, fremgår det af en pressemeddelelse.

Den ergiske udtryk fremstår tydeligere end nogensinde på deres seneste album "Ego's Need", der blev udgivet i maj i år.

Velvet Volume har siden udgivelsen af deres debutalbum "Look Look Look" i 2017, haft fokus på deres udenlandske karriere, og de tre søstre vakte en del opmærksomhed med deres to første singler i 2015, hvor de stadig var teenagere. Samme år spillede de både til Kronprinsparrets Priser og Gaffa-Prisen. Året efter var de på forsiden af Gaffa. Herefter har bandet spillet et hav af danske festivaler blandt andet P6 Beat Rocker Koncerthuset, Northside, Tinderbox, Smukfest, Musik i Lejet, SPOT festival, Alive, og også udsolgte shows i Pumpehuset og Vega i København.

Bandets livefokus efter første album, har været rettet mod udlandet; Schweiz, Østrig, Holland og især Tyskland, men nu tager de på tour landet rundt i Danmark. Fredag den 23. oktober kommer de til Køge for at spille koncert på Tapperiet.

Koncerten med Velvet Volume på Tapperiet fredag den 23. oktober begynder klokken 21.00 og følger gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter. Dørene åbner en time inden koncertstart og der er mere info om koncerten og billetter i forsalg på www.tapperiet.nu

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk