4. august 2020
Glass of rose wine
gallery icon

Se billedserie

Foto: Alexander Prokopenko
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der skal rosévin i glasset i Køge i denne uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal rosévin i glasset i Køge i denne uge
Ugeavisen Køge - 02. juli 2020 kl. 09:41
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er udsigt til en god vinoplevelse ved Køges Rosé Rosé-dage i denne uge, når ikke færre end 12 vinaktører rundt omkring i byen står klar med dejlig rosévin til gæsterne.

Der er smagninger, smagsprøver, konkurrencer og en lang række gode tilbud i bymidten, på Havnen og hos Wika på Gymnasievej.

Både fredag og lørdag inviterer Kvickly i Vestergade til rosésmagning med ikke færre end 12 flasker på programmet, og der vil også være en konkurrence med mulighed for at vinde vin på programmet. I Vestergade har Vin-O også tilbud på Tapas og Roséflight, mens Ping Vin & Spiritus tilbuder gratis smagsprøver og tilbud hele ugen.

Butik Life og Skjold Burne på Torvet står også klar med gode tilbud til kunderne i denne uge, og Café Vanilla står klar med smagsprøver og en udvidelse af rosékortet i anledning af Rosé Rosé-dagene.

Vinspecialisten og Vinbaren i Oluf Jensens Gaard har gode tilbud, gratis smagsprøver samt en mini-rosésmagning på programmet i denne uge, mens Odd-Fellowgaarden og Ibsens Pub & Vinbar også har særlige roséoplevelser til gæsterne.

Holte Vinlager er også klar med gratis rosésmagning med seks forskellige vine hele ugen, og Wika har altså som nævnt også fundet nogle skarpe tilbud frem.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk