17. januar 2021
Køges havneområde omdannes lørdag den 1. juni til en kæmpe festplads når den 29. udgave af Tøse-Runden løber af stabelen.
Køges havneområde omdannes lørdag den 1. juni til en kæmpe festplads når den 29. udgave af Tøse-Runden løber af stabelen.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykeldronninger skaber feststemning på Køge Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykeldronninger skaber feststemning på Køge Havn
Ugeavisen Køge - 30. maj 2019 kl. 10:50
Af Per Møller

Kun få dage efter at Køge Havn var fyldt til sidste plads med mennesker, der ønskede at byde H. M. Dronning Margrethe og det smukke Kongeskib Dannebrog velkommen, omdannes havneområdet lørdag den 1. juni til en ny fest når den 29. udgave af cykelmotionsklassikeren Tøse-Runden løber af stabelen med start og mål området på havne.

arrow Læs også: Se billeder og video: Friske damer i cykelsadlen

"Vi glæder os rigtigt meget til atter at sende "tøserne" ud på den 113 km lange tur rundt på Østsjælland. Alt er gjort klar til endnu en festdag på havnen og vejrudsigten siger sol og omkring 20 grader - så rammerne kan ikke være mere perfekte", siger Ole Poulsen fra Køge Sportsevent som står for afviklingen af det traditionsrige cykelarrangement.

Godt 2.200 cykelmotionsentusiaster stiger i løbet af morgenen - fra kl. 07.30 til ca. kl. 09.15 - på cyklen og alt i mens de tapre kvinder træder i pedalerne - så vil masser af pårørende og venner fornøje sig på Køge Havn frem til de vender tilbage og kører over målstregen nogle timer senere. Og traditionelt trækker arrangementet også mange andre publikummer til havnen der kommer for at opleve den gode stemning.

"På havneområdet bliver der masser at glæde sig til at opleve. Der bliver udstillinger fra flere cykeludstyrs leverandører, konkurrencer, underholdning ved de forskellige restauratører på havnen og meget mere. Så velkommen til endnu en udgave af Tøse-Runden", slutter Ole Poulsen.

arrow Var du med? Se alle billederne fra Tøse-Runden
03. juni 2019 kl. 08:30 Opdateret: kl. 09:31
arrow Tøse-Runden er rigtig god reklame for Køge og omegn
12. maj 2019 kl. 06:33 Opdateret: kl. 12:18
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk