13. juli 2020
Fra Østdanmarksserien: Skensveds Anders Jensen(tv)og John Haagensen.
gallery icon

Se billedserie

Fra Østdanmarksserien: Skensveds Anders Jensen(tv)og John Haagensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona klippede batmænds vinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona klippede batmænds vinger
Ugeavisen Køge - 02. juni 2020 kl. 11:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Corona afkortede ØBTUs holdturnering 2019/2020 - placering pr. 12. marts blev konverteret til slutastillinger for Skensved hold, som alle forbliver i deres nuværende rækker. Skensved IF Bordtennis havde fire hold med i turneringen: Et hold i østdanmarksserien, et hold i serie 2, et hold i serie 3 og et hold i serie 4. Alle hold bevarede deres plads i deres respektive rækker. Fire spillere klarede turneringskampene så flot, at de blev placeret på Top 10: Ronnie Teining i Østdanmarksserien, Michael Ringner og Thomas Ensbye i serie 3 og Harry Laursen i serie 4.

Turneringen blev ikke færdigspillet på grund af Corona-krisen. Stillinger og placeringer pr 12/3 blev af ØBTU konverteret til slutstillinger og der blev ikke kåret Østdanske mestre i nogle rækker.

Stilling og placering den 12/3 betød for de enkelte Skensvedhold:

Skensved 1 i Østdanmarksserien: Holdet blev placeret som nummer otte lige over nedrykningsstregen med samme antal points som Brønshøj 1 men med en bedre score; så holdet klarede lige skærene og spiller også i den kommende sæson i Østdanmarksserien. Spillerne på holdet har været: Ronnie Teining, Anders Jensen, Brian Ganzhorn, John Haagensen og Stefanie H. Christensen.

Top 10: Ronnie Teining blev nr 9 på listen med 30 sejre ud af 48 mulige singlekampe.

Skensved 2 i serie 2: Holdet fik en slutplacering som nummer fire, og spiller også i næste sæson i serie 2. Spillerne på holdet har været: Jess Riis Jensen, Dennis Oreskov, Danny Larsen, Henrik Mølgaard, Jørn Mogensen, Gunde Jensen og Roald Ganzhorn.

Skensved 3 i serie 3: Holdet fik også en slutplacering som nummer fire, og spiller også i næste sæson i serie 3. Spillerne på holdet har været: Michael Ringner, Thomas Ensbye, Martin Hermansen, Jimmy Petursson og Lars Ø Hansen.

Top 10: Her var Skensved repræsenteret med ikke mindre end to spillere: Michael Ringner blev nr 7 med 23 sejre i 39 singlekampe, mens Thomas Ensbye blev nr 10 med 22 sejre i 30 singlekampe.

Skensved 4 i serie 4: Holdet fik en slutplacering som nummer seks, og spiller også i næste sæson i serie 4. Spillerne på holdet har været: Harry Laursen, Peder Olesen, Freddy Madsen, Steen Klit Andersen, Benny Andreassen og Peter Westergaard.

Top 10: Harry Laursen fik her en placering som nummer ni med 24 sejre i 45 singlekampe.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk