23. september 2020
Fra Belgien kommer smukke Martyn - en sand kunstner på sit felt: Quickchange.
gallery icon

Se billedserie

Fra Belgien kommer smukke Martyn - en sand kunstner på sit felt: Quickchange.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus tilbage på landevejen med Power

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus tilbage på landevejen med Power
Ugeavisen Køge - 11. september 2020 kl. 10:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Corona eller ej: Cirkus Baldoni er tilbage på landevejen og besøger som det eneste cirkus i år Tureby.

Det sker torsdag den 24. september klokken 17.00.

- Dette vil samtidig være den absolut sidste mulighed for at se det meget roste show i teltet i år, oplyser cirkus Bladoni og fortsætter:

- Vi har valgt at kalde årets show Power. I år byder vi som altid på en bred vifte af fantastiske artister, som vi har hentet fra stort set alle egne af Europa. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis I ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her. Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd så kan I roligt sætte Jer tilbage i stolene og lade Jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Vores artister er specielt udvalgt til at give Jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse.

Hele vejen fra Ukraine har Cirkus Baldoni hentet en af verdens absolut stærkeste mænd - Denis.

- I vil blandt andet se ham trække en stor 4-hjulstrækker ind i manegen, blot med tænderne, men ikke nok med det, efterfølgende vil den samme 4-hjulstrækker køre direkte hen over ham, imens han ligger på manegegulvet! Se det er power, konstaterer Baldoni.

Der er meget mere på programmet:

- Fra Belgien kommer smukke Martyn - en sand kunstner på sit felt: Quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffen musikalsk talent virker hun som en virtuos orkan. Vi har været en tur i Tjekkiet hvorfra vi møder superakrobaten Michail, der senest kom hele vejen i "Tjekkiet har talent". I vil med egne øjne se hvorfor. Vi har naturligvis også smukke kvinder der udover at lave halsbrækkende stunts i luften også mestrer hula hoop kunsten til fulde, lyder det i pressemeddelelsen.

Intet show uden klovnerier - som altid har Baldoni hylene morsomme klovne med i forestillingen. Og selvfølgelig er Leonardo også med. Han sørger for sammen med direktør Baldoni at føre publikum sikkert gennem forestillingen.

Cirkus Baldoni følger Corona situationen nøje og har modtaget de seneste retningslinjer fra myndighederne som bliver overholdt til punkt og prikke. Baldoni har opsat håndspritautomater flere steder på Cirkuspladsen, samt i toiletvognen. Alle medarbejdere i billetsalg, kiosk og café arbejder med handsker på. Ved bestilling af pladser bliver en stol ved siden af de bestilte sæder automatisk optaget således, at der holdes god social afstand til alle gæster i teltet. Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk. Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage i tidsrummet 9 til 14, weekender i tidsrummet 11 til 13 samt på cirkuspladsen fra én time før forestillingen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk