17. januar 2021
Christopher optræder på Tapperiet lørdag aften.
gallery icon

Se billedserie

Christopher optræder på Tapperiet lørdag aften.
Foto: Espen Suell
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christopher spiller for fuldt hus i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christopher spiller for fuldt hus i Køge
Ugeavisen Køge - 26. april 2019 kl. 08:56
Af Martin Rasmussen

Lørdag i denne weekend bliver forårets helt store aften på spillestedet Tapperiet i Køge.

Salen vil være fyldt til sidste plads, når popidolet Christopher ud på aftenen træder ind på Tapperiets scene som et led i hans forårsturné, der blev skudt i gang på Vega i København i begyndelsen af april, og som efter Køge blandt andet bringer ham til Tyskland.

Der har været udsolgt til koncerten i Køge siden februar, og det betyder, at omkring 600 gæster vil være på plads til at tage godt imod manden bag store danske hits som Heartbeat, Bad og senest Irony.

"Der bliver 600 gæster - nok flest kvinder - der forhåbentlig får en rigtig god aften. Det bliver megafedt," siger Tapperiets booker, Sofie Posselt, med et smil.

Hun fortæller, at man har beordret "all hands on deck" denne aften for at sikre, at alt går efter planen med teknik, sikkerhed, service i baren osv.

Christopher har besøgt Tapperiet tidligere tilbage i 2014, og siden har den 27-årige popmusiker kun bygget på sin popularitet gennem sine tre albumudgivelser, 15 singler og en stribe koncerter i både Danmark og udlandet.

Koncerten er umiddelbart også den eneste i foråret på Tapperiet, der er helt udsolgt. Familiekoncerten med Wafande lørdag 11. maj nærmer sig dog også udsolgt. Den finder sted på det yderst familievenlige tidspunkt klokken 15 om eftermiddagen.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk