11. august 2020
Guri Bøtting ser frem til endnu en gang at byde velkommen til årets lyserøde frokost på Hotel Niels Juel i forbindelse med Lyserød Lørdag. Billetsalget er startet.
Guri Bøtting ser frem til endnu en gang at byde velkommen til årets lyserøde frokost på Hotel Niels Juel i forbindelse med Lyserød Lørdag. Billetsalget er startet.
Foto: Susanne Secher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billetsalget er startet til årets lyserøde damefrokost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalget er startet til årets lyserøde damefrokost
Ugeavisen Køge - 08. juli 2020 kl. 06:58
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Lokalforening til Kræftens Bekæmpelse afholder traditionen tro en stor damefrokost til Lyserød Lørdag 3. oktober i Køge. Frokosten er en velgørenhedsfrokost, hvor hele overskuddet går til Støt Brysterne-kampagnen, som støtter kvinder, der har eller har haft brystkræft samt støtter forskning i brystkræft.

- Vi håber, at rigtig mange skønne kvinder vil samle veninder, mor, mormor, farmor, svigermor til en skøn eftermiddag, hvor vi samtidig støtter det gode formål, siger lokalformand for Kræftens Bekæmpelse i Køge Guri Bøtting.

Frokosten vil blive holdt på Hotel Niels Juel klokken 14.30-17.30, og billetterne er til salg for 230 kroner pr. stk. Billetterne kan købes hos Visit Køge i Vestergade og hos Guri Bøtting på tlf. 2859 4291.

I billetprisen er: Frokost, kaffe og kage samt goodiebag og underholdning ved musiker og sanger Peter Edelmann.

- Under frokosten vil vi også afholde vores store lotteri, hvor der vil være masser af præmier fra vores lokale butikker og restauranter samt fra lokale kunsthåndværkere. I kan igen i år glæde jer til en dejlig eftermiddag, hvor vi vil hygge max omkring jer, siger Guri Bøtting med et smil.

Hun understreger, at arrangørerne naturligvis tager alle mulige hensyn i forhold til coronavirus.

- Vi vil have sprit stående fremme og passende afstand imellem gæsterne. Vi holder os orienteret og overholder alle retningsliner, som Sundhedsministeriet udstikker, siger hun.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk