20. januar 2021
Mens anlægsarbejdet står på, bliver bilisterne henvist til at benytte Bag Haverne som forbindelse mellem Ivar Huitfeldtsvej og Fændediget.
gallery icon

Se billedserie

Mens anlægsarbejdet står på, bliver bilisterne henvist til at benytte Bag Haverne som forbindelse mellem Ivar Huitfeldtsvej og Fændediget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilister omdirigeres: Køge Kyst anlægger rundkørsel ved å-grunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilister omdirigeres: Køge Kyst anlægger rundkørsel ved å-grunden
Opdateret 10. september 2020 kl. 10:18
Ugeavisen Køge - 10. september 2020 kl. 09:28

Trafiksikkerhed Svinget mellem Ivar Huitfeldtsvej og Fændediget i Køge bliver nu lavet om til en rundkørsel. Det sker for at forbedre trafiksikkerheden, når stedet om kort tid også bliver ind- og udkørsel for de nye beboere i Å-grunden. I denne uge spærres området af, og mens arbejdet står på, bliver bilisterne ledt via Bag Haverne.

Til 1. oktober overtager de nye beboere deres lejligheder på Å-grunden i Køge, og det skaber en ændret trafiksituationen, når beboerne skal køre til og fra deres hjem, der hvor Ivar Huitfeldtsvej og Fændediget mødes. For at øge trafiksikkerheden bygger Køge Kyst derfor det nuværende sving om til en mindre rundkørsel.

Området, hvor rundkørslen skal anlægges, spærres af i løbet af denne uge. Mens anlægsarbejdet står på, bliver bilisterne henvist til at benytte Bag Haverne som forbindelse mellem Ivar Huitfeldtsvej og Fændediget.

- Det er ikke nogen omvej, blot en anden rute. Om godt en måned forventer vi at fjerne afspærringen igen, så man kan tage den nye rundkørsel i brug, fortæller chefkonsulent Lene Jensen fra Køge Kyst.

Entreprenøren Arkil er i gang med de forberedende arbejder, som blandt andet betyder, at ti parkeringspladser er blevet inddraget i den sydlige del af p-arealet ved Bag Haverne. Af disse bliver otte genåbnet, når arbejdet med rundkørslen er færdigt.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk