4. august 2021
Den stærke mand Dennis fra Ukraine vil give en imponerende opvisning af fysisk styrke.
gallery icon

Se billedserie

Den stærke mand Dennis fra Ukraine vil give en imponerende opvisning af fysisk styrke.
Foto: Veijo Lindgren
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Baldoni med stærk mand og smukke kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baldoni med stærk mand og smukke kvinder
Ugeavisen Køge - 26. maj 2020 kl. 12:10
Af Henrik Førby Jensen

Så er det sommer: Cirkus Baldoni besøger Køge den 8. og den 9. juni - begge dage med forestilling klokken 17.00. Teltet rejses ved Ravsnborghallen Og sikkerheden vil være på plads under forestillingernem, forsikrer cirkus.

- Cirkus Baldoni følger naturligvis dagligt Corona situationen nøje. Vi har opsat håndspritautomater flere steder på Cirkuspladsen, alle medarbejdere i billetsalg, kiosk og café arbejder med handsker på. Yderligere er der opsat plexiglas i kiosk, café, samt imellem logerne i teltet. Vi har taget hver anden stolerække ud af teltet. Ved bestilling af pladser bliver to stole ved siden af Jer automatisk optaget således, at der holdes god social afstand til alle gæster i teltet. Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på Jer.

Årets forestilling har fået titlen show POWER og vil blive fremført af en bred vifte af fantastiske artister, som Baldoni har hentet fra stort set alle egne af Europa.

- Som de seneste mange år er showet helt uden dyr, så hvis I ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her. Ønsker I derimod at se et fantastisk show med internationale topartister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd så kan I roligt sætte Jer tilbage i stolene og lade Jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Vores artister er specielt udvalgt til at give Jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse, skriver Cirkus Baldoni.

I forestillingen vil der blive imponerende opvisning af fysisk styrke, lader Cirkus Baldoni forstå.

Hele vejen fra Ukraine har vi hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. I vil blandt andet se ham trække en stor fire-hjulstrækker ind i manegen, blot med tænderne. Men ikke nok med det; efterfølgende vil den samme fire-hjulstrækker køre direkte hen over ham, imens han ligger på manegegulvet. Se det er Power!

Der er dog også mange strenge at spille på i forestillingen, fortæller Cirkus Baldoni:

- Fra Belgien kommer smukke Martyn - en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffen musikalsk talent virker hun som en virtuos orkan. Vi har været en tur i Tjekkiet, hvorfra vi møder superakrobaten Michail, der senest kom hele vejen i "Tjekkiet har talent". I vil med egne øjne se hvorfor. Vi har naturligvis også smukke kvinder, der udover at lave halsbrækkende stunts i luften også mestrer hulahoop kunsten til fulde. Intet show uden klovne - som altid har vi hylende morsomme klovner med, som vil få Jer til at grine hjerteligt, også længe efter I har forladt teltet, lover Baldoni.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk