16. september 2021
?En lille butik? har omkring 20.000 lp?er på hylderne.
gallery icon

Se billedserie

?En lille butik? har omkring 20.000 lp?er på hylderne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbner i Køge: En lille butik med et stort udvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbner i Køge: En lille butik med et stort udvalg
Ugeavisen Køge - 14. oktober 2020 kl. 12:51
Af Martin Rasmussen

En lille butik er åbnet på Sygehusvej i Køge, men selv om rammerne er små, så er udvalget enormt inden for de tre nicheområder, som butikken rummer.

I 'En lille butik' kan kunderne nemlig for eksempel gå på jagt i et enormt udvalg af LP-plader - omkring 20.000 af slagsen - og man finder også et af de mest omfattende udvalg af antik russisk og tysk julepynt i butikslokalerne, som Trine og Paul Johansson har indrettet i en del af deres hjem på Sygehusvej 28.

Paul har tidligere arrangeret plademesse, mens Trine har stået bag en Vintagemesse i Køge, og de deltager jævnligt ved forskellige vintagemarkeder og julemarkeder, men fremover har de altså et fast udstillingssted til udvalget, som i den grad henvender sig til samlere.

Det gælder for eksempel udvalget af antikt julepynt, som er en interesse, der er blomstret hos dem begge gennem de seneste år. De deltager for eksempel hvert år i det store julemarked i Falsled på Fyn, og i år planlægger de også en juleoplevelse i Køge i form af en "julerute" 22. november rundt til forskellige udstillere - inspireret af den årlige kunstrute.

I butikken finder man også et udvalg af Paul Johanssons malerier.

- Butikken er det eneste sted, jeg vil sælge mine billeder fremover, fortæller maleren, som hidtil blandt andet har solgt sine værker på auktion på steder som Bruun Rasmussen og Lauritz.com.

Butikken åbner første gang torsdag 15. oktober og vil fremover holde åbent klokken 11-18 på torsdage og fredag samt klokken 11-15 om lørdagen. Den ligger på adressen Sygehusvej 28, og besøg uden for åbningstid kan i nogle tilfældes også arrangeres - sms til tlf. 20152884.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk