9. august 2020
Fra venstre mod højre: Lone Steimle, Astrid Underbjerg og Eva Læssøe som blev fejret.
Fra venstre mod højre: Lone Steimle, Astrid Underbjerg og Eva Læssøe som blev fejret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25 år og mere på Køge Handelsskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 år og mere på Køge Handelsskole
Ugeavisen Køge - 13. august 2019 kl. 16:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige inden eleverne havde skolestart i august mødtes medarbejderne på Køge Handelsskole til fælles morgenmad og senere til reception for sammen at feste om de kollegaer, som i år kan fejre deres 25-års jubilæum.

I år kan hele tre medarbejdere fejre 25 år i statens tjeneste. To af dem - Eva Læssøe og Lone Steimle - blev fejret første dag, hvor alle medarbejdere på Køge Handelsskole var samlet forud for nyt skoleår. Den tredje - Mads Vester Hegelund - har endnu sin fejring til gode. Ved samme festlige reception blev det også til et farvel til Astrid Underbjerg, som takker af efter 26 år på skolen. Både Eva Læssøe og Lone Steimle har siden 1994 været rundt flere steder på skolen. De seneste år har Eva Læssøe været fast på Køge Handelsgymnasium som underviser i engelsk, mens Lone Steimle har været fuldt engageret i skolens studievejledning tilknyttet skolens tre ungdomsuddannelser - EUX Business, EUD Business og Køge Handelsgymnasium.

Deres mangeårige parløb med Køge Handelsskole gav gode anledninger til taler fyldt med anekdoter og kærlige hilsner fra kollegaer - blandt undervisere og ledelsen. Køge Handelsskoles direktør Tim Christensen roste i sine taler de fejrede for deres indsatser, loyalitet, gå-på-mod, særlige egenskaber og kompetencer, som Eva Læssøe, Lone Steimle og Astrid Underbjerg besidder og gør dem til højt skattede kollegaer. Jubilarerne berettede om deres samliv med Køge Handelsskole gennem 25 år og udtrykte glæde ved de fantastiske elever og kollegaer samt lagde vægt på, at der er højt til loftet på KHS og masser af rum til eget initiativ. Ved udgangen af august vil skolen atter trække i festtøjet og fejre to 25 års jubilarer og udlært elev fra skolens administration.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk