31. oktober 2020
Med opløsningen af Østsjællands Beredskab er vejen banet for dannelsen af et nyt fælles beredskab for Høje-Taastrup, Greve, Ishøj og Vallensbæk kommuner. Foto: Kenn Thomsen
Med opløsningen af Østsjællands Beredskab er vejen banet for dannelsen af et nyt fælles beredskab for Høje-Taastrup, Greve, Ishøj og Vallensbæk kommuner. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ziegler om beredskab: Opløsning er den rigtige beslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ziegler om beredskab: Opløsning er den rigtige beslutning
Taastrup - 14. december 2018 kl. 11:19
Af Stina Felby Egerup

Det er den rigtige beslutning af opløse Østsjællands Beredskab. Sådan lyder det fra Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler (K), der selv har været initiativtager til at få Høje-Taastrup ud af det fælles beredskab.

arrow Læs også: Derfor gik det så galt

- På baggrund af det forløb, der har været i det fælles beredskab, så er det nok den rigtige beslutning. Jeg tror, det er bedst for alle parter, siger han til DAGBLADET Roskilde med henvisning til blandt andet de interne uenigheder, der har været, samt Køges beslutning om at trække sig fra det fælles beredskab.

- Og så er det bare godt, at det ender med at ske i god ro og orden, tilføjer han.

Høje-Taastrup er allerede i gang med forhandlinger med Greve, Ishøj og Vallensbæk om at oprettet et nye fælles beredskab, og både Greve og Ishøj havde på forhånd meldt ud, at de også var klar til at forlade Østsjællands Beredskab. Køge Kommune sagde allerede i september, at de ville ud af beredskabet. Det var en del af grunden til, at alle otte kommuner i det fælles beredskab nu har besluttet at opløse selskabet.

Nu skal Høje-Taastrup i gang med forhandlingerne med Greve, Ishøj og Vallensbæk kommuner om et nyt fælles beredskab, hvor man skal blive enige om, hvilken kultur og driftsform man skal have.

Den endelige beslutning om at opløse beredskabet skal behandles på et byrådsmøde i Høje-Taastrup tirsdag den 18. december.

arrow Beredskabsdirektør: - Vi har leveret
31. december 2018 kl. 14:45 Opdateret: kl. 15:32
arrow Nyt beredskab med fælles brandstation
31. december 2018 kl. 12:09 Opdateret: kl. 12:09
arrow Pengene dikterer Roskilde-exit fra beredskab
20. december 2018 kl. 14:25 Opdateret: kl. 14:25
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk