19. januar 2018
Direktør Jesper Skovsgaard, flankeret af Høje Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (t.v.) og Ole Møller, direktør i byudviklingsselskabet Nærheden P/S. Foto: 2E Bolig Projektsalg
Direktør Jesper Skovsgaard, flankeret af Høje Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (t.v.) og Ole Møller, direktør i byudviklingsselskabet Nærheden P/S. Foto: 2E Bolig Projektsalg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ziegler: Nybyggerne er ubetalelig reklame

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ziegler: Nybyggerne er ubetalelig reklame
Opdateret 07. oktober 2017 kl. 22:12
Taastrup - 07. oktober 2017 kl. 19:17
Af Johan Mongaard og Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er et sandt scoop for Høje-Taastrup Kommune og bydelen Nærheden, at TV2's populære livsstilsprogram Nybyggerne denne gang bliver optaget i Hedehusene. Det mener borgmester Michael Ziegler.

arrow Læs også: Nybyggerne flytter til Nærheden

- Det giver en eksponering, som man ikke kunne købe for penge i virkeligheden. At komme igennem på denne her platform er uovertruffent, og vi kan ikke ønske os mere, fortæller Michael Ziegler.

Når de 10 udsendelser bliver sendt, får Nærheden og Høje-Taastrup Kommune en gigantisk gratis reklameomtale, som det ville være svært at finde penge til i kommunekassen.

- Nærheden er måske der, hvor der boligmæssigt sker allermest i hele Storkøbenhavn. Det bliver dejligt at få vist for hele Danmark. Et superattraktivt boligområde til rimelige priser med masser af rekreative muligheder - på en gang tæt på naturen og storbylivets fristelser og kulturtilbud. Med »Nybyggerne« bliver det forhåbentligt tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på, siger Michael Ziegler.

Vinderparret vinder som bekendt deres lejlighed og får dermed mulighed for at blive en del af den nye bydel, og hvor der er fokus på fællesskab.

- Vinderparret i Nybyggerne vinder ikke alene en skøn lejlighed. De får del i en række bonusgevinster i form af fællesfaciliteter, som Nærheden stiller til rådighed til alle indflyttere - udekøkken, byhaver, naturhytte, delebiler, adgang til fælleskøkken, værksteder og andre mødesteder ude og inde. Der kommer også en ny ambitiøs ny folkeskole, som Høje-Taastrup Kommune opfører i samarbejde med Lego Education, siger direktør Ole Møller fra NærHeden P/S.

Hvis man gerne vil være nybygger i Nærheden, er der lige nu lejligheder, kædehuse og rækkehuse til salg i med indflytning fra marts 2018.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk