19. juli 2019
MusicBase Taastrup laver en workshop, der måske bliver startskud til at lave bands. Her er det et billede fra deres lydstudie. PR-foto
MusicBase Taastrup laver en workshop, der måske bliver startskud til at lave bands. Her er det et billede fra deres lydstudie. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Workshop skal skyde musik-drømme i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Workshop skal skyde musik-drømme i gang
Taastrup - 08. februar 2019 kl. 09:09
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen MusicBase Taastrup afholder fra februar til april workshop for unge i Taastrup, der drømmer om at spille musik i et band.

- Vi har fået nogle midler til instrumenter af Folkeoplysningsudvalget i Høje-Taastrup Kommune, og det giver os muligheden for at kunne lave denne workshop, siger Jimmy Alstrup, formand i Musicbase.

Så er man mellem 13 og 17 år, kan man melde sig til, og over en række søndage vil instruktører være til stede for at øve med de tilmeldte. Der bliver blandt andet øvet lydproduktion og sammenspil.

- Hvis man så får gang i et band kan man fortsætte efter de to måneder. Vores intention er at give de unge nogle kompetencer til at kunne spille sammen, og workshoppen skal ses som et muligt startskud for at få lavet et band, siger Jimmy Alstrup.

Første dag er 10. februar og sidste dag er 7. april. Der øves i lokaler i Taastrup Kulturcenter hver søndag i perioden fra 12-14.

Læs mere på MusicBase Taastrups Facebook-side.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk