21. februar 2020
Rukhsar og Maleeha Asif holder en workshop om social kontrol i Taastrup Kulturcenter på lørdag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Rukhsar og Maleeha Asif holder en workshop om social kontrol i Taastrup Kulturcenter på lørdag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Workshop om social kontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Workshop om social kontrol
Taastrup - 05. oktober 2018 kl. 08:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Social kontrol er i stigende grad et omdiskuteret emne og de to søstre Rukhsar og Maleeha Asif sætter emnet til debat ved en workshop i Taastrup Kulturcenter lørdag den 6. oktober kl. 10-13. Her er alle velkomne til at møde op og høre oplæg samt deltage i debat og workshop.

Søstrene vil dele øjeblikke fra deres eget liv for at sætte begrebet i perspektiv. Dette vil også sætte en ramme for dagens diskussion.

Et vigtigt element i denne workshop bliver evnen til at skabe en forudsætning for sig selv, der kan hjælpe en igennem social kontrol og skabe en stærk identitet.

- Vi har arbejdet meget med identitetsopbyggelse i vores frivillige arbejde med børn og unge. I denne forbindelse har vi fået inspiration til at forme et miljø, der kan hjælpe individet til at udfolde sig frit og kunne sige fra, når det bliver for meget. Dette kan netop opnås gennem vidensdeling, inspiration og diskussion, siger Rukhsar Asif.

For at sætte tingene i perspektiv vil de to søstre sætte publikum i spil ved hjælp af nogle øvelser, som kan skabe en forståelse af, hvor man selv er i denne debat, og hvilken ideer der præger en selv.

- Hvis du er nysgerrig på hvad social kontrol er og hvad man kan gøre ved det. Så kom og vær med til en inspirerende workshop der sætter gang i tanker og giver grundlag for at agere i et socialt kontrolleret miljø, slutter Rukhsar Asif.

Hvis du bare er nysgerrig på de to søstres liv og gerne vil vide mere om deres erfaringer eller bare være en flue på væggen, så er der også plads til det.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk