22. oktober 2019
ALSO i Høje-Taastrup flytter i maj ind i deres nye domicil - som ligger blot 100 meter fra det eksisterende.
ALSO i Høje-Taastrup flytter i maj ind i deres nye domicil - som ligger blot 100 meter fra det eksisterende.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomhed flytter medarbejderne 100 meter - til 3.000 m2 renoveret domicil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomhed flytter medarbejderne 100 meter - til 3.000 m2 renoveret domicil
Taastrup - 19. maj 2019 kl. 19:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16 måneder tog det at renovere et 3.000 m2 stort domicil i Høje-Taastrup, som Stensdal Group netop har overdraget til virksomheden ALSO

Efter 15 år med dansk hovedkontor på Helgeshøj Allé i Taastrup, indgik ALSO i november 2018 lejeaftale med Stensdal Group om at overtage domicillejemålet på hjørnet af Helgeshøj Allé/Mårkærvej - 100 meter fra virksomhedens eksisterende kontorer.

Stensdal Group ejer mere end 20.000 m² erhvervsejendomme i Høje-Taastrups kendte Klovtofte Erhvervsområde ved IKEA.

Efter i alt 16 måneders totalrenovering efter Stensdal Groups gennemprøvede koncept, overdrog Projektchef Thomas Fog Pedersen onsdag nøglerne til CEO Camilla Gad Krogsgaard, som var glad og imponeret over de nye rammer:

- Det var en fantastisk overdragelse af nøglerne til vores helt nye domicil. Vi er dybt imponerede. Helt exceptionel flot transformation af denne bygning, som i dag står som en topmoderne og state-of-the-art, bygget på og omkring et solidt betonfundament, som er gennemgående i hele bygningens arkitektur. Indretningen går nu i fuld gang og vi påbegynder indflytning midt maj, siger hun.

ALSOs nye domicil er efter forvandlingen en markant ejendom i det gamle erhvervsområde, der er præget af byggerier fra tidligere byggeperioder. Fældede buske og træer ud mod Helgeshøj Allé og spot på både beplantning og facade giver dermed ALSO flottere rammer og større synlighed end tidligere, og indvendigt vil moderne kontorindretning give medarbejderne optimale, kreative rammer.

ALSO tilbyder IT-services, logistik, indkøb, finansiering, Marketing-as-a-Service, Cloud & Software løsninger og har i dag mere end 160.000 produkter fra 350 leverandører.

ALSO Danmark A/S er en del af Also Holding AG (Emmen/Schweiz) og omsatte sidste år for 8,9 mia. kr.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk