27. marts 2019
Charlotte Møller Jakobsen og Fredrik Holm Koch vandt en lejlighed i Nærheden i tv-programmet Nybyggerne tidligere i år. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Møller Jakobsen og Fredrik Holm Koch vandt en lejlighed i Nærheden i tv-programmet Nybyggerne tidligere i år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinderne af Nybyggerne er flyttet ind: Se hvordan de bor nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinderne af Nybyggerne er flyttet ind: Se hvordan de bor nu
Taastrup - 13. november 2018 kl. 04:11
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Charlotte og Fredrik, der vandt en lejlighed i tv-programmet Nybyggerne på TV 2 er nu kommet på plads i deres nye hjem. Ikke nok med en ny bolig, så bliver to snart også til tre, og så skete der også noget mere på en rejse til USA.

Charlotte Møller Jakobsen og Fredrik Holm Koch har budt indenfor i det hjem, de selv har sat i stand og bygget fra bunden.

Manfred kommer løbende hen og siger hej, da døren bliver åbnet til lejligheden. Hunden, der er en blanding af racerne shih tzu og bichon havanais, bor i lejligheden sammen med 27-årige Charlotte Møller Jakobsen og 29-årige Fredrik Holm Koch. I april vandt de en lejlighed i Nærheden, da de som grønt hold deltog i TV 2 programmet Nybyggerne.

Nu er de to kommet på plads i lejligheden i Nærheden, og de to tilflyttere går og venter på, at deres første barn, en søn, kommer til verden. Terminen er den 2. november.

Ikke nok med at 2018 har budt parret ny bolig, og de bliver forældre, så er det også i år, at Fredrik Holm Koch har været på knæ og friet til sin partner under en rejse i USA i sommer.

- Jeg følte bare, det var rigtige tidspunkt at gøre det, da vi var i Los Angeles. Vi har ikke planlagt bryllup endnu. Det kommer senere, siger Fredrik Holm Koch.

Lige nu er fokus på at falde til og gøre klar til familieforøgelsen. For tiden, efter de vandt lejligheden i april, har været overvældende.

- Der er så mange, som har lykønsket os. De følte på en måde, at de kendte os, og der har været mange følelser involveret for mange. Rigtig mange har været glade på vores vegne, så det har været en kæmpe oplevelse. Men det er også en stor omvæltning i livet, at folk ved, at vi bor her og ved, hvem vi er, fortæller Fredrik Holm Koch, der til daglig er lærerstuderende.

»Har taget godt imod os«

Parret har været sammen i syv år og kommer fra Aarhus, men har valgt at flytte til Hedehusene. De har både venner og familie i området omkring København, som har været støttende i det nye liv på Sjælland, men også de øvrige beboere i Nærheden har hjulpet til, at parret er ved at falde godt til.

- Det har været lidt svært, når man ikke kender nogen eller kender noget til området. Men folk i Nærheden er søde og rare og har taget godt imod os, siger Fredrik Holm Koch.

Da de deltog i programmet, var Charlotte Møller Jakobsen og Fredrik Holm Koch ikke i tvivl om, at hvis de vandt, så ville de flytte til Sjælland.

- Hvis vi var så heldige at vinde, ville vi flytte herover. Vi har jo bygget en lejlighed fra bunden, så når vi fik den mulighed, slog vi til, siger Charlotte Møller Jakobsen, der læser antropologi til daglig, mens hendes forlovede supplerer.

- Der er rigtig mange følelser forbundet med sådan en lejlighed. Vi har lavet noget om siden programmet, og nu er vi færdige, og så nyder vi den på en helt anden måde nu. Vi følte lidt, at vi var flyttet ind i en tv-kulisse, og at vi havde bygget noget for, at det skulle filmes. Nu har vi rykket rundt, og vi fandt ud af, at især opbevaringsløsninger skal man have lavet efterfølgende, siger Fredrik Holm Koch.

Sjovt at se udviklingen

De flyttede rigtigt ind i august, og de seneste måneder er gået med at sætte lejligheden i stand. Nu er de faldet nogenlunde til. Både i deres nye bolig og i Hedehusene, hvor de har fulgt med fra begyndelsen af opførelsen af Nærheden og også selv er ved at lære Hedehusene at kende, som de indtil videre ikke kan sige noget som helst negativt om.

- Det er rigtig sjovt at være med fra start og følge udviklingen. Der sker virkelig meget hele tiden. Det har været super fedt at opdage området og udforske det på egen hånd, siger Charlotte Møller Jakobsen, mens Frederik Holm Koch fortæller, hvad han synes om området.

- Da vi gik en tur for nylig, fandt vi også ud af, at der ligger en daginstitution lige her henne, så alt er meget tæt på. Det er fedt, at der er mange børnefamilier, vi har natur tæt på i form af Hedeland, og så kommer der en ny skole, som jo er interessant for os, fordi jeg er lærer og vi skal være forældre, siger han.

Se billederne fra lejligheden i billedgalleriet øverst i artiklen.

Blå bog
  • Charlotte Møller Jakobsen og Fredrik Holm Koch
  • 27 år og 29 år
  • Kommer fra Aarhus, bor nu i Nærheden.
  • Charlotte studerer antropologi, og Fredrik læser til lærer.
  • Venter deres første barn, en søn, 2. november.
  • Vandt en lejlighed i Nærheden i tv-programmet Nybyggerne i 2018.
  • Kan følges på Instagram: charlottemjakobsen
  • Og på bloggen www.hyggebyggerne.dk

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk